Годините летят, а има неща, които трябва да направите докато

...
Годините летят, а има неща, които трябва да направите докато
Коментари Харесай

37 неща, за които ще съжалявате, когато остареете

Годините летят, а има неща, които би трябвало да извършите до момента в който сте млади, тъй като по-късно ще ви бъде доста мъчно, или даже невероятно. Има и неща, които би трябвало да спрете да вършиме, с цел да бъдат старините ви спокойни и усмихнати.

Вижте 37 изпитани с времето предизвестия, които ще ви предупредят защо бихте могли да съжалявате на старини, в случай че не вземете ограничения:
Не сте пътували задоволително, когато сте имали тази опция - Да, колкото повече напредват годините, толкоз по-трудни и комплицирани за образуване стават пътешествията. Не сте научили непознат език - Същото е с ученето - прави се до момента в който сте млади. Останали сте в неприятна връзка/брак - Никой не ви е отговорен, че сте го позволили. Най-малко децата ви! Не сте употребили слънцезащитен крем - Не се учудвайте, тъй като бръчки, петна, бенки, а и съществени болести, като меланома, се появяват точно от този пропуск. Пропуснали сте шанса да видите обичаните си музиканти онлайн - Да, и те са хора, а доста от тях ни напущат прекомерно рано. Не сте предприемали опасности - Докато сте млади забравете за зоната на комфорт, тъй като ще си останете за цялостен живот в нея. Не сте спортували задоволително - Физическата интензивност е доста значима на всяка възраст. Ако на 40 + и сте +20 кг от горната страна, шансът да ги свалите е най-малък. Оставили сте стандартите да дефинират половата ви принадлежност - На старини ще бъдете тъжни, самотни и гневни и никой няма да ви е отговорен. Не сте напуснали скапана работа - Да, би трябвало да си плащаме сметките, само че не пропилявайте опцията си да намерите работата, която ви харесва, тъй като рискувате да изживеете едни скапани 40-тина години. Не сте залягали над уроците в учебно заведение - Това дефинира бъдещето ви, тъй че мислете в точния момент Не сте имали задоволително самочувствие - Много млади мъже и дами прахосват доста сила в това да се самосъжаляват, че имат пъпки или незадоволително огромни гърди. Само фактът, че сте млади ви прави красиви.
 Снимка 304595

Страхували сте се да изречете думите " Обичам те " Не сте слушали препоръките на родителите си Пропилял си младостта обхванат от себе си Много ти е пукало от това, което си мислят хората за теб Подкрепял си ползите и фантазиите на други хора повече, от колкото твоите собстевни Оставил си се за " зациклиш " Таил си гняв, завист или злоба Не си отстоявал себе си задоволително Отказвал си да се включваш в доброволчески дела Не си се погрижил за зъбите си в точния момент Не си бил с баба си и дядо си до момента в който е време Преработвал си се Не си се научил да готвиш най-малко една хубава гозба Не си се наслаждавал на моментите Оставял си нещата незавършени Никога не си блесвал с нещо по време на празненство Позволил си да живееш съгласно стандартите на обществото Контролирал си приятелите си Не си си играл задоволително с децата си до момента в който са били дребни Не си рискувал в любовта Пропуснал си да развиеш положителни контакти в работата си Бли си прекомерно обезпокоителен Оставил си животът ти да се трансформира в непрекъсната драма Не си отделял задоволително време на хората, които обичаш Не си се осмелил да покажеш гениите си пред аудитория Бил си непризнателен или неудовлетворен
 Снимка 304594

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР