Годините, както и песните на Лили Иванова, не спират да

...
Годините, както и песните на Лили Иванова, не спират да
Коментари Харесай

Безспорни доказателства сочат на колко години ще стане Лили Иванова през 2023 г.


Годините, както и песните на Лили Иванова, не стопират да вълнуват нейните фенове.

Всяка година в интернет пространството и медиите се въртят разнообразни версии. Официално най-голямата звезда на българската музика Лили Иванова е родена на 24 април 1939 година Въпреки това разногласията към същинската възраст на неувяхващата ни естрадна певица не стихват, а на публицистичния имейл на HotArena е пристигнало  писмо от читател, който твърди, че Лили е родена през 1934 година. Оказва се, че и други известни дами от театралната сцена или шоу бизнеса крият същинското си ЕГН. Но каквато и да е истината Лили наподобява фантастично и няма никакво желание да слиза от сцената.

Ето какво написа читателят. Предлагаме ви текста без редакторска интервенция.

„ Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Има приключена гимназия -12 клас т. е. тогава е на 19 години. Нейната дата на раждане е вписана в ученическите дневници и дипломата за приключен 12 клас. Истината е,че действителната, същинската дата на раждане е април, а годината 1934 година. Това оповестява шефката на Концертна Дирекция  Лидия Станчева, която е и нейна кума. Затова една жена на 88 години /Лили Иванова е на 88 година навършени, а през април 2023г. ще стане на 89 г./,изглежда по този начин. Много артистки, певици (Аня Пенчева, Катя Близнакова, моделката Венета Харизанова), си понижиха годините.

Та, Лили Иванова е на 88 години - родена през 1934 година в гр. Кубрат. Няма нищо срамно да кажеш същинската си възраст. Световната Едит Пиаф /Врабчето/никога не е крила възрастта си и пя до гибелта си. Но, това е Едит Пиаф!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР