Години, след като Иван Христов спря да се налива безпаметно

...
Години, след като Иван Христов спря да се налива безпаметно
Коментари Харесай

По стъпките на Иван: Ирина Тенчева също спира да кърка!

Години, откакто Иван Христов спря да се налива безпаметно с алкохол, половинката му - Ирина Тенчева, също се отхвърли от пиенето. Настоящата жена на продуцента стигнала до безапелационното решение да се оправи с нездравословния табиет, защото прочела книга по тематиката и получила просветление.

През лятото русокоската, която лятото чукна 46 лазарника, с напредването на възрастта осъзнала, че е по-добре да обърне внимание на духовното си рационализиране, а не на физическото. Тя е отказала алкохола – единствения недостатък, който е имала през годините.

Сега многодетната майка, която дълги години работи за " Нове холдинг " и Васил Божков, е трезвеничка и се гордее с това. Ирина нееднократно е разказвала, че е спряла ежедневната консумация на спиртни питиета внезапно. Преди това всеки ден се черпеше я с вино, я с коктейли " Маргарита ".

" Давам си сметка какъв брой сгрешен и поболяващ е светът на обществените мрежи и медии, които възпитават отегченото ни его в ненаситна консумация на " удоволствия ", които действително ни погубват. Алкохолът е токсин. Точка. Към него има пристрастяване и аз няма да вземам участие в популяризирането на клишетата за " чашата вино на мама ", " коктейлите на радостните женски компании " и " фамилната история зад марката ". Доказано е, че алкохолът не оказва помощ да поддържаме връзка по-добре с другите, а замаскира действителния статус на връзките ни с всичко и с всички ", споделила пред близки Ирина.

Тенчева се занимава и с медитация, и се е заела да се обогатява духовно, а материалното към този момент не й носи същата наслада, както преди. Според нея бонусите от въздържанието са доста – сънят и физическата й кондиция се подобрили, също така се чувствала по-свободна, по-спокойна и уравновесена. Свалила и килограми без диети и ограничавания.

Блондинката е уверена, че ежедневната консумация, даже и в дребни количества, граничи с алкохолизъм. Ирина е въздържателка от 11 месеца, само че обичаният ѝ Иван не близва от години. Той спря пиячката под благотворното въздействие на актуалната си жена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР