Години наред звездата от Добрич пази мълчание около личния си

...
Години наред звездата от Добрич пази мълчание около личния си
Коментари Харесай

Взир Обърна Всичко! Фики Напълни Памперса, Разбра Току-Що! Бракът Рухна! Ужас! Бебето На Преслава Е

Години наред звездата от Добрич пази безмълвие към персоналния си живот. Връзката с Павел Лазаров е единствената досега, която намерено е афиширала. „ Живеем дружно от първия ден. Не сме се разделяли ”, сподели тя в телевизионно изявление. Връзката им е още от пролетта. Това са първите съществени връзки с мъж, в които певицата влиза след няколко години прескачане от креват в креват с преобладаващо мачкане на чаршафите с младия Фики Стораро. Говори се, че пристрастеността й към сътрудника не била мимолетно въодушевление. Петя имала доста по-дълбоки усеща към него, против които обаче татко му Тони бил изрично срещу. Той държал синът му да си откри непретенциозно, положително и най-важното – девствено момиче, с което да свие фамилно гнездо.

„ Преслава е една певица, има и доста други като нея ”, е мнението, което Стораро-старши обществено е споделял, намеквайки, че синът му може да спи с доста колежки, само че за брак ще търси ериозно момиче. В последна сметка Фики изостави Петя и се ожени за Гюлджан. Случайно или не, има-няма три месеца след годежа им пейнерката се откри в мощните ръце на Павел и незабавно заживя с него. В светските среди се шушука, че го е направила на инат на някогашния си ухажор. „ Нищо чудно да е решила, че ще ражда от Павката на инат на Фики, когато е схванала, че Гюлджан е бременна ”, шушукат колежки на певицата.

Според тях, младото семейство Стораро, което чака бебе напролет, е фикс концепция на Преслава. Тя била окуражена да потвърди, че е доста по-щастлива без Фики и точно по тази причина афиширала любовта си с Павел по всички вероятни способи. В реалност обаче не можела да преживее, че е изоставена поради надалеч по-младата Гюлджан. Новата половинка на певицата – Павел, към този момент има дете от някогашната си жена, която преди няколко години изостави бременна поради плеймейтката Златка Райкова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР