Години наред в България на притежаването на футболен клуб се

...
Години наред в България на притежаването на футболен клуб се
Коментари Харесай

Цитат на деня: Флиртуването с ултрасите трябва да бъде преустановено

Години наред в България на притежаването на футболен клуб се гледаше като на трофей и надлежно доста притежатели флиртуваха с по този начин наречените ултраси. Предоставяха им се прекомерно доста права, не се съблюдаваха правила и това ненапълно докара до деформиране на тяхното държание. Флиртуването би трябвало да бъде прекратено и да има по-строги и кардинални правила, които да се съблюдават. "

Това съобщи притежателят на " Левски " Спас Русев пред " Нова телевизия ". Той беше поканен да разяснява случая, при който служителка на жандармерията едвам не загуби окото си поради бомбичка, хвърлена от почитател на сините в мача с ЦСКА.

" Ние в " Левски " да вземем за пример сме единственият клуб в Първа лига, в който има нещо неповторимо - последователите са акционери. Те имат своя глас, ние чуваме тяхното мнение, което е доста значимо, тъй като тази игра съществува поради почитателите, не поради притежателите ", сподели още Русев.

Собственикът на " Левски " прикани страната да помогне на " грандовете в София " да изградят съвременни игрища, тъй като съгласно него това ще докара до по-висока сигурност и по-малко произшествия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР