Години наред крал Чарлз III изпитва силна неприязън към принцесата

...
Години наред крал Чарлз III изпитва силна неприязън към принцесата
Коментари Харесай

Ново 20: Чарлз не харесва Кейт

Години наред крал Чарлз III изпитва мощна злост към принцесата на Уелс - Катрин, твърди прочут кралски специалист от Острова.

Монархът не харесва Кейт още от началото на запознанството им, разкрива писателката Кейти Никол в книгата си " Новите членове на кралското семейство ".



Причината? Катрин мощно припомня на Чарлз за Даяна.

Първоначално повода за неприязънта била чисто физически прилики сред двете. Но след това медийната популярност и известността на Катрин измежду британците карат кралят да изпита още по-силна злоба към нея. Това се дължи от една страна на обстоятелството, че се усеща помрачен от нея. От друга, тъй като обожанието към Мидълтън възвръша у него спомените за любовта, на която принцеса Даяна се радваше, и в същото време неудобрението, което той си бе навлякъл.

" Още от началото на връзката им принцеса Даяна съумя да засенчи брачна половинка си. Чувствителният и угрижен за статуса си Чарлз одобри този факт извънредно мъчно “, написа Никол в книгата си. " Така че, не бе необичайно, когато години по-късно Чарлз беше мощно обиден по какъв начин по този начин тематики като тоалетите на Кейт, притеглят повече медийно внимание, в сравнение с неговата благотворителна активност “, добавя кралският специалист.



Другата постоянно спрягана причина за неприязънта на Чарлз към Кейт е нейното хипотетично предпочитание да ограничи въздействието му върху Джордж, Шарлот и Луи. Тя даже стига до такава степен да лимитира срещите на монарха с внуците му, пишат медиите на Острова.

Припомняме ви, че слуховете, че Кейт и Уилям не разрешават на Чарлз да се вижда постоянно с децата им, циркулират в английските таблоиди от месеци насам. Камила обаче отхвърли тези изказвания по време на свое изявление за BBC One. Съпругата на краля акцентира, че Чарлз може да пристигна и да играе с децата по всяко комфортно за него време. Въпреки това думите ѝ като че ли не убедиха никого, тъй като пресата продължи да разгласява нови и нови материали, твърдящи, че Чарлз не може да вижда внуците си толкоз постоянно, колкото му се желае.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР