Години наред Дженифър Лопес е принудена да се оправдава, че

...
Години наред Дженифър Лопес е принудена да се оправдава, че
Коментари Харесай

Когато и Джей Ло се вманиачи по TikTok

Години наред Дженифър Лопес е принудена да се " оправдава ", че няма хирургически намеси по лицето си. Тя неведнъж е обяснявала, че дължи огромна част на типа си на гените, както и на грижата за кожата и физиката си.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, Коледа и звездното празненство на двойката в дома им
Как се забавляват Джей Ло и Бен Афлек

Звездното коледно празненство на новото семейство

След стартирането на козметичната й линия J Lo Beauty сме сигурни в думите й. Както и в чудесата, които се реализират с верните техники за гримиране. Самата Лопес ни демонстрира по какъв начин може лицето да е по-сияйно, а устните - по-плътни с няколко трика.

Тя взе участие в 12-минутно видео за Vogue, в което демонстрира тъкмо по какъв начин се гримира и по какъв начин, като всички запалени по грима, си краде хитри хрумвания за това от TikTok. Певицата и актриса в никакъв случай не се е славела с цялостни устни, въпреки те да наподобяват по този начин на всемирски събития.

Трикът, който употребява за задачата е, да нанесе бронзант към устните си малко отвън очертанията им - по този начин те изпъкват повече и наподобяват по-обемни. След това 53-годишната Лопес нанася ослепителен емайл за устни в прасковено от Fanty Beauty - козметичната марка на Риана.

Може би най-голямото признание от видеото на Дженифър Лопес е, че тя апропо загатва, че ще направи 5-минутно видео по какъв начин се гримира още веднъж, когато пусне личната си линия гримове. Което значи, че предстоят новости и към J Lo Beauty.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР