Годината завърши добре за примата на родния фолк - Глория.

...
Годината завърши добре за примата на родния фолк - Глория.
Коментари Харесай

Глория с позитивен тест за Covid-19 и силни думи: "Видяхме истинските лица на много хора"

Годината приключи добре за примата на родния фолк - Глория. Часове преди края на 2020 година, стана ясно, че певицата ще става баба. Нейната щерка Симона Загорова е бременна за първи път. Щастието обаче за малко е помрачено от обстоятелството, че Глория е с Covid-19, както самата тя заяви в Инстаграм.

Звездата заяви, че си е направила два теста. Първият бил негативен, само че по-късно си направила втори, който посочил действителната картина - Глория е с Covid-19.

Въпреки този противен факт, изпълнителката на " Феникс " споделя, че ще се оправи с това и няма мотив за терзания и боязън. " Никой не може да ме накара да спра да се усмихвам и да имам вяра в хубавите неща,които предстоят! ", написа примата, визирайки освен проектите, които има за кариерата си, само че и щастливото събитие - раждането на първото ѝ внуче.

Виж още:

" Тази година беше доста по=различна от всички останали! Видяхме същинските лица на доста хора! Кой е изменник и кой другар! Година на значими и сложни решения! Много хора излязоха от живота ми и им благодаря, че направиха място за по-доброто! Чакаме с неспокойствие новия член на нашето семейство!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР