Годината Седмѝца е трудна, но това не значи, че не

...
Годината Седмѝца е трудна, но това не значи, че не
Коментари Харесай

Март'23 е начало, октомври носи успех – точно за изборите

Годината Седмѝца е сложна, само че това не значи, че не е сполучлива. Очертаващите се предварителни парламентарни избори през март идват тъкмо в точния момент – те са добре ситуирани нумерологично. Защото тъкмо този месец идва под знака на Единицата – признакът на начало. Ако са на 12 март, както се разисква обаче , тълкуванието може да бъде двусмислено: От една страна 4 е най-трудното число, а тъкмо то дефинира този ден. От друга страна четворката слага основи (но и стени).

По-добра дата е 5 март, тъй като е под знака на цифрата на любовта – Шестицата. 19 март е по-скоро неприятно предсказание за избори: 2 е знак за разлъка, тоест на разделяне, т.е. не може да се чака кой знае какво от образуван под този знак парламент.
Със сигурност постоянните локални избори, които се чакат през октомври, са в идеалния месец под знака на Осмицата. Ако те са и 2 в 1, съчетани с нови парламентарни, неприятно няма. 8 е цифрата с лозунг: " Почукай и ще ти се отвори ” . То носи доста пари, шанс, триумф, отговори на въпроси, както и добра сила.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР