Годината се извъртя, скоро е Коледа и Нова година. Вече

...
Годината се извъртя, скоро е Коледа и Нова година. Вече
Коментари Харесай

Нора Недкова не пести, отдаде се на екзотично пътешествие в Дубай

Годината се извъртя, скоро е Коледа и Нова година. Вече мислим къде и по какъв начин ще честваме предтоящите светли дни. Изчисляваме пари за дарове и храна, а други от нас са отделили време за себе си и за дребна почивка преди настъпването на зимата. Нора Недкова е още една известна българка, която посети екзотичния Дубай. Скоро там бяха актьорите Марта Вачкова и Владо Пенев, където се срещнаха с Дарина Павлова.

Нора Недкова показа фрагменти от вакацията си. Вижда се, че тя любува на високите температури в Дубай. Плеймейтката, която в края на септември отпразнува 27-ия си рожден ден в Бодрум, сега се припича под ярките слънчеви лъчи в Обединените арабски емирства.

Виж още:

Блондинката показа в Инстаграм кадър, на който се вижда, че тя релаксира в Бурж ал Араб, за който се твърди, че е единственият 7-звезден хотел в света. 321-метровата постройка с неповторима форма, наподобяваща опънато от вятъра корабно платно, е издигната върху неестествен остров на към 300 метра във вътрешността в Персийския залив. В Бурдж ал Араб няма общоприети стаи. Най-малкият апартамент заема 169 m2, а най-големият – към 780 m2. Цената за нощувка варира сред 1000 Щатски долар и 15 000 Щатски долар. Кралският апартамент е най-скъп – 28 000 Щатски долар.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/nora_nedkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР