Годината продължава да се развива по лош начин за бившия

...
Годината продължава да се развива по лош начин за бившия
Коментари Харесай

Шок в Маями, Джокович аут още след първия си мач

Годината продължава да се развива по неприятен метод за някогашния номер едно в света Новак Джокович. Той не съумя да преодолее втория кръг на Мастърса в Маями и отпадна от 47-ия в света Беноа Пер след загуба в два сета.

Сърбинът преклони глава след 3:6, 4:6 за малко повече от час на корта. Така записа трета поредна загуба от януари насам и записа най-лошата си серия от 2007 година насам, когато за последно записа такова отрицателно достижение.

Той отпадна поредно от корееца Хьон Чун на Аустрелиън Оупън, японеца Таро Даниел в Индиън Уелс и в този момент от Пер. Проблемите с лакътя надали са опрощение, тъй като преди шампионата разгласи, че към този момент не усеща болки в него.

Джокович изигра равносилен първи сет до 3:3, когато беше продънен за първи път. След това беше продънен и втори в деветия гейм и всичко завърши при 6:3 в интерес на французина. Във втория сет нещата бяха по сходен метод.

Ноле избави три брейкбола още във втория гейм, само че се пропука при 2:4. И макар че върна незабавно пробива, отново изпусна подаването си в десетия гейм и по този начин се елементарни с конкуренцията след 4:6. Така Джокович изпусна опцията да се изправи против сънародника си Филип Крайнович в третия кръг.

Резултати от ранните мачове в Маями в мъжката скица:

Давид Гофен - Жоао Соуса 0:6, 1:6

Майкъл Мо - Роберто Баутиста-Агут 7:6, 2:6, 6:4

Филип Крайнович - Лиъм Броуди 6:3, 6:2

Диего Шварцман - Николас Хари 6:3, 6:1

Микаел Имер - Милош Раонич 3:6, 3:6

Пиер-Юг Ербер - Марин Чилич 5:7, 3:6

Ришар Гаске - Жереми Шарди 5:7, 1:6
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР