Годината, през която сме родени, може да разкрие много за

...
Годината, през която сме родени, може да разкрие много за
Коментари Харесай

Какви сте в любовта според годината на раждане



Годината, през която сме родени, може да разкрие доста за нас. Какви сме в отношението си с хората, какви сме в любовта и какъв темперамент имаме. Ето какво споделя за вас годината, в която сте родени.

1990-2000+ година

Вие сте доста импулсивни и постоянно мените мнението си в любовта. Вашето отношение към обичания човек е доста внезапно и от време на време не се усещате какъв брой доста наранявате другия с капризите си. Въпреки това сте доста всеотдайни и държанието ви е подбудено просто от това, че желаете деликатност, внимание и любов. Това давате от сърце и когато не го получите, ставате по-резки. Държите на честните и открити взаимоотношения. Никога не бихте излъгали индивида, който обичате. И това е почтено за удивление.

1980-1990 година

Любовта за вас е като въздуха. Без нея се усещате по-слаби и щастието наподобява единствено като мираж. Влюбите ли се обаче, няма мощ, която да ви спре да осъществявате проектите и фантазиите си. Не давате на никой да каже нищо за обичания ви и доста ревниво го пазите от зли езици. Не сте по " класическата " ревнивост. Обикновено се доверявате до толкоз, че нямате потребност от друго удостоверение, с изключение на от любовта на половинката ви. Вярвате, че времето прекарано в следене и подозрение, е изгубено време.

1970-1980 година

Доверявате се мъчно и мъчно давате сърцето си. Много пъти сте били наранени и тъкмо там е разковничето за вашата мнителност. Смятате, че любовта и пристрастеността са до време и човек би трябвало хубаво да мисли и преценя, преди да отдаде живота си на някого. Напълно рационални сте, което е единствено във ваша изгода. Всеотдайни сте. Вашият блян за семейство е с доста деца, комфортен дом и съгласие. Склонни сте към ревнивост, която обаче добре успявате да прикриете.

... - до 1970 година

Вие сте доста преданни в любовта. Верни сте на цената на всичко. Това е вашият максимален плюс. Всички ваши сътрудници са могли да разчитат на вас и в никакъв случай не сте ги предавали. Вярвате в обичайните полезности и ги съхранявате с достолепие. Единственото, което не можете да простите, е лъжата във всичките и форми. Смятате, че когато двама души споделят живота си, няма място за неистини.

От actualno.com

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР