Годината на Земното куче изисква да сме прозорливи, да крием

...
Годината на Земното куче изисква да сме прозорливи, да крием
Коментари Харесай

Алена предрече какво я чака всяка зодия в годината за Земното Куче

Годината на Земното куче изисква да сме прозорливи, да крием страстите си, да забравим мекотата в държанието и прекомерната сензитивност. Кучето е притежател на правдивост и разсъдителност като стопанин на източната нова година, а тези качества са изключително нужни на всички в персонален, в професионален и в политически проект. Това предвижда Светлана Тилкова - Алена, представена от " Труд ".

КУЧЕТО В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО
Години: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
Кучето не може да е зложелател на самото себе си, по тази причина в своята година ще се усеща прелестно, ще живее без значими проблеми и разтърсвания. Орисано е на триумфи, а трудностите ще преодолява с лекост, тъй като не се тормози от тях. Здравето му зависи от равнището на неговото самочувствие. Ако липсва или е накърнено, може да му донесе проблеми. В професионално отношение е устойчиво, кариерата му се развива сполучливо, само че към него ще кръжат завистници с желание да му вредят непрекъснато и настойчиво. Длъжно е безкомпромисно да ги отдалечи от пътя си, тъй като му следва да се изкачи на нов връх в кариерата, до които, в случай че не е прозорливо.

ГЛИГАНЪТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО
Години: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.
Годината на Кучето може да е спокойна за Глигана, само че единствено в случай че съумява да се оправи на мига с зараждащите недоразумения и не позволява дразнители, които целят да съсипят неговата душeвност, което е сложна задача поради здравите му нерви. Здравето му е устойчиво, в случай че се движи, не преяжда и се храни здравословно. Единствените неразположения могат да са сезонните вируси, които мъчно ще му се разминат. В професионално отношение поучавам Глигана да не се впуска в планирането на грандиозни планове, тъй като загубите ще са огромни и мъчно ще ги възвърне. По-добре е да възнамерява рационални и бързи за реализиране цели.

ПЛЪХЪТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО
Години: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.
В годината на Кучето Плъхът не трябва да се надява да е любимец на Съдбата в лицето на господаря на лунната Нова година единствено тъй като е предан към партньорство с Кучето. Ще се радва на поддръжката на Кучето, в случай че върви в вярната посока, съблюдава моралните правила на държание. В здравословно отношение съществени проблеми не са заложени, само че няма да му се разминат настинки и хронични болежки. Представителите на Плъха, които се занимават с бизнес, ще срещнат значими компликации през първата половина на годината. През втората ще жънат плодовете, горчиви или сладки и богати на своите старания. Всички останали представители на знака да заобикалят професионалните промени.

ВОЛЪТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО
Години: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.
Егоизмът на Вола е повода да няма поддръжката на господаря на годината Кучето. Въпреки това Волът ще съумее да реализира своите цели – мъчно, само че последвани от доволство и цялост в дните му. Ако заобикаля напрежението и не навреди на душeвността си, ще се радва на положително здраве. В професионално отношение го поучавам да се придържа към положителния звук, да не разпорежда нападателно заповедно. Колкото по-висока позиция заема, толкоз по-внимателен да е, проникновен и внимателен, с цел да избегне сриване на престижа, граден с години. През първата половина на 2018-а ще среща изнервящи го пречки.

ТИГЪРЪТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО
Години: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.
Тигърът и Кучето постоянно намират общезик, по тази причина и 2018-а ще бъде сполучлива за Тигъра, спокойна, хармонична и без особени разтърсвания. В началото на годината е задължен да събира сили за значимите професионални проекти и планове, които му следва да стартира напролет. Здравето му е положително, само че няма да са изключение настинките и сезонните вируси. В професионално отношение ще се радва на почитание и самопризнание поради достижения, които дават плодовете си през тази година. Ако родените в знака на Тигъра са в ролята на подчинени, в този момент имат шанса да тръгнат по своя независим професионален път

ЗАЕКЪТ (котката) В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО
Години: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023.
Заекът няма аргументи за терзания в годината на Кучето, тъй като пред него се обрисуват спокойни и безпроблемни дни. Съветвам го да потиска доверчивостта си, да не споделя с всеки проектите и задачите си, нищо че през тази година вредите няма да са огромни за него. Ако мисли за здравето си, го предизвестявам да се грижи за стомаха, жлъчката и черния си дроб. В професионален проект не трябва да подхваща съществени промени, с цел да избегне компликациите и проблемите с нови сътрудници и началници, изключително при започване на годината. Във финансово отношение им е отредено да реализират финансови върхове.

ДРАКОНЪТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО
Години: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.
Драконът не е любим на Кучето, по тази причина няма по какъв начин да разчита на неговата поддръжка през тази година. Въпреки това Драконът нормално си е самодостатъчен, върви по пътя си, минава през компликациите, по тази причина не го тормозете със препоръки, тъй като гневът му ще се стовари върху вас. Здравето ме у устойчиво, в случай че не се преуморява. Важно условие в професионалния живот на Дракона е да запази положителните връзки със своите сътрудници, настоятелен сътрудници, съдружници, началници, с цел да не го товарят с непостижими задания и мъстят за неговото държание. През пролетта ще реализира непоклатимост и може да влага в печеливш план. Семейните ще съумеят да хармонизират живота си вкъщи.

ЗМИЯТА В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО
Години: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025.
Родените в знака на Змията са дейни, инициативни, устремени да реализират задачите си, а Кучето няма да им пречи. Змията даже може да се радва на достижения, по-големи от предстоящите, да приключи към този момент стартирани инициативи и да възнамерява новите. Здравето на Змията няма да е устойчиво – да ускори имунната си система. В професионално отношение не са изключени проблеми с началника, в случай че той се опита да се опълчи на предложенията на Змията, макар че са перспективни. Приходите на родените в знака за годината са задоволителни, с цел да нямат терзания за хляба насъщ. В персоналния живот фамилните ще си патят от проблеми с роднините на половинката си.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

КОНЯТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО
Години: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026.
Годината на Кучето като цяло е сполучлива за Коня, който е деятелен, изпълнен с готовност за работа, предприемчив, прекомерно самонадеян, а това му вреди. Да се защищава от неточности, поради които може да се окаже в застой, тласкащ го към демонстрация на експанзия, а близките нямат виновност за протичащото се. Здравето на родените в знака е разследване от стабилността на тяхната имунна система, която изисква освен вярно хранене, само че и отмора. В професионално отношение да внимава с познанствата, със основаването на нови настоятелен партньорства, само че и да осъзнае, че постоянно душевността и характерът се разминават с обвивката и външното лъчение на хората. Семейните ще са подвластни на изкушения и раздор в връзките.

ОВЦАТА (козата) В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО
Години: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027.
Овцата няма да се усеща добре в кожата си в годината на Кучето, което я възприема като несериозна, несговорчива, само че пък е чаровна – спор няма. Добронамерена е, сърдечна, подготвена да оказва помощ, по тази причина и Кучето ще я поддържа, с цел да реализира задачите си. Здравето й е проблематично поради простудни болести и следващи затруднения. В професионално отношение е обградена от съидейници, авторитетни настойници и чудесни съветници, които не трябва да употребява, като мързелува, а би трябвало да е дейна и да гради триумфа с труда си. Финансовото й състояние ще се усъвършенства, ще направи отлични вложения в доходоносни планове.

МАЙМУНАТА В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО
Години: 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028.
Разминаването сред Маймуната и Кучето в неговата година е поради разграничение в моралните правила на родените в двата знака. Завишеното его на Маймуната, стремежът към несправедливо самопризнание непременно, склонността към нечестни дейности би трябвало да бъдат сменени с откровеност и с умеене да цени качествата на близките. Здравето й не е доста устойчиво. Трябва да запази душeвността си. В професионално отношение ще си пати от желанието да показва качествата си. Във финансово отношение ще печели ище губи поредно, в случай че взима импулсивни решения. В един миг може да се окаже направила крачка към окончателния си неуспех и финансов колапс.

ПЕТЕЛЪТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО
Години: 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029.
За Петела годината на Кучето е изпълнена с достижения и провали, тъй като Кучето няма да ги поддържа и да направлява дейностите им. Родените в знака би трябвало да вземат решение проблемите си сами. Петелът е задължен да откри златната среда сред желанието да се изяви и да блесне и скромността. Здравето му е устойчиво, в случай че заобикаля алкохола, неправилното хранене и преумората. В професионалните си проекти да не подхваща внезапни обрати, да не си слага амбициозни и непостижими цели, а да се отдаде на планове с къс период на осъществяване и обезпечени бързи доходи. Семейните ще са виновни към отговорностите си ище се радват на естетика в брака.

Източник: " Труд "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР