Годината на Черния воден заек започва само след три седмици

...
Годината на Черния воден заек започва само след три седмици
Коментари Харесай

Главен хороскоп за всички знаци за 2023 г. – Воден заек

 Годината на Черния воден заек стартира единствено след три седмици

Астролозите вече  описаха, какво е подготвил  за всеки от знаците Водният заек, какви дарове ще донесе и на кого дава обещание шанс

Кратък хороскоп за 2023 година, общ

Според Rsute този интервал ще бъде обективен и сполучлив за доста области на живота. Много спорове ще завършат спокойно. Животът на доста хора ще стартира да се усъвършенства. Всеки ще получи това, което в действителност заслужава. Представителите на някои знаци ги чакат благополучие и разцвет.

За всеки приоритет ще бъде неговият „ Аз “, самостоятелни качества и статус. Надделява желанието да постигнете повече и да стъпите крепко на краката си.

Време на смяна, отговорност и интензивност, това ни чака през 2023 година Ще би трябвало да излезете от зоната си на комфорт, да помислите за околните си и да се заемете с нещо радикално ново.

Хороскопът за 2023 година предсказва, че положението на мира ще участва от самото начало, което няма да пречи на осъществяването на проектите или главната работа. Не е целесъобразно да оставяте нещата на половина, само че в случай че това се случи, няма да е трагично.

Финансовите триумфи са явни, даже и без огромни вложения. Развлекателните действия, срещите с другари ще бъдат сполучливи.

Кой ще има шанс през 2023 година

Късметът няма да е за всеки. 2023 година ще бъде изключително удобна за представителите на някои знаци от източния календар.

Късмет ги чака:

Бивол (вол). За него годината ще е ползотворна и сполучлива. Можете да търсите вашето предопределение, да отворите нов бизнес, да печелите и да трупате капитал.

Тигър. Животът му тече умерено и премерено. Тигрите се радват на мира, пътуват и се държат миролюбиво, за див звяр, несъмнено.

Заек. Това е неговата година, без ангажименти. Всичко върви добре, можете да закупите неподвижен парцел, да се преместите, да се ожените, да имате деца или самоуверено да вървите нагоре по кариерната стълбица.

Дракон. Това е интервал, в който можете да блеснете с хубост и гении. Драконите ще могат да утолят жаждата си за популярност, а разходката им из обществените събития ще направи възторг.

Змия. Тя гледа в профил. Но въпреки всичко ще завоюва. Можете сполучливо да приложите насъбрания опит и познания във ваша изгода.

Кон. Лесно скача през живота през цялата година. Всеки бизнес ще бъде сполучлив без доста старания.

Овца. Хората, родени под този знак на източния хороскоп, могат да се надяват на обилно застъпничество. Годината е сполучлива в областта на кариерата и развиването на гении.

Куче. Може да успокои инстинктите за защита, с цел да се наслаждения изцяло на тихото фамилно благополучие. Годината е удобна за подписване на брак. Можете безвредно да вървите в живота си, като се концентрирайте върху приятни дребни неща.

Не най-благоприятната година дава обещание да бъде за Плъха. За него е по-добре да не стартира нови планове, а да се концентрира върху поддържането на постигнатото. Друг знак, на който Заекът не дава обещание нищо положително е

Петел. Важно е по всевъзможен метод да избягвате разногласия и спорове. В противоположен случай резултатът може да бъде пагубен.

Маймуната също би трябвало да сдържа желанието си да излезе на напред във времето или да клюкарства. Резултатът от невъздържаността може да бъде загуба на почитание.

За Глигана годината е по-скоро неутрална. Има потребност от отмора след разклащане, по-добре е да отложите амбициозните си проекти.

Фото: pixabay.com

 

© 2023


© 2023

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР