Годината е тежка за всички ни, но за хората, работещи

...
Годината е тежка за всички ни, но за хората, работещи
Коментари Харесай

Кризата си каза думата - 100 Кила го закъса за пари и се оплака: "Скъсан съм!"

Годината е тежка за всички ни, само че за хората, работещи в развлекателния бизнес е изключително сложна. Заведенията са затворени, участия няма, а изпълнителите, даже и да не поддържат кой знае какъв брой висок стандар на живот, няма по какъв начин да не са обезпокоени.

Виж още: От София до Холивуд: Мария Бакалова за началото, пътя и скандинавското кино

Рапърът 100 Кила пък напряко се оплака, че е на нула. " Скъсан съм ", призна в ефира на NOVA той и посочи, че няма пари за клипове, защото неговите планове за в действителност скъпи. Именно поради рецесията рапърът съобщи, че ще пуска песните си към този момент единствено в аудио формат, без клип, и по този метод ще ги промотира. Пък клипове... като има пари!

Виж още: Новата на Гришо показа доста парещ кадър с обръщение

Иначе 100 Кила показа още, че възнамерява да учи висше обучение. Какво ще е, към този момент не е ясно, само че рапърът е решен да стане висшист. Припомняме ви, че тази година той дефинитивно приключи своето приблизително след гафа на матурите през лятото. Тогава той съумява да вземеме единствено тази по британски. Задължителната по български му бе анулирана, защото несъзнателно изписва името си върху листа и по този начин нарушава анонимността на теста. 

Виж още: Ново 20: Андреа потегли с Кубрат за борбата му в Лондон! Двамата споделят една стая?

Междувременно 100 Кила и Иво Димчев потеглиха на домашни концерти. Те бяха сполучливо " въведени " от Димчев още при първото затваряне на заведенията. Тогава той пя от коридорите, холовете, кухните, даже и от баните на хората, които го каниха вкъщи си. Двамата със 100 Кила записаха " Баница ", която се радва на огромна известност, въпреки и да е възприемана по радикално друг метод от почитателите и на двамата. 

Изображение: https://www.facebook.com/official100kila/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР