Годината е към своя край и ни предстоят много партита

...
Годината е към своя край и ни предстоят много партита
Коментари Харесай

It’s party time!

Годината е към своя край и ни предстоят доста празненства и скъпоценни мигове, които желаеме да осезаем и запечатаме вечно.

Коледните и новогодишни празници са едни от най-чаканите моменти през годината, защото съумяваме да прекараме повече време с най-любимите си хора. Освен това имаме опцията да се сближим с сътрудниците по време на фирмените празненства.

И все пак, всички тези мигове отлитат толкоз незабелязано , че ни е необходим асистент, който да ги улови. А какъв по-добър избор от един моден швейцарски часовник , който да ни донесе доста въодушевление около празниците?

Ценете времето с новите сезонни модели SWATCH, кодиращи цветно всеки час.  Швейцарска точност, изчистен съвременен дизайн  и доста развлечение с часовниците от серия Worldwood  – чудесен сътрудник в забързаното ни всекидневие.

 It's party time!

Най-новите и настоящи модели на марката може да разгледате в галерията, където с изключение на тях сме добавили и няколко изключителни бижута  SWATCH с които да комбинирате часовниците, за една съвършена празнична визия.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР