Годината е към своя край, а това винаги е повод

...
Годината е към своя край, а това винаги е повод
Коментари Харесай

Звездните сватби на 2019 г.! Любимите двойки, които чуха Менделсон

Годината е към своя край, а това постоянно е мотив за равносметка. Какво се случи, какво не се случи, какво не трябваше да се случва...

Но през днешния ден ще си приказваме за положителни събития от родния шоу бизнес и в частност - сватбите! Кои известни български двойки чуха Менделсон през годината?

Софи Маринова и Гринго

Беше едвам началото на годината, а към този момент се знаеше - тяхната женитба ще е измежду събитията на 2019 година! На сватбата участваха над 500 посетители, а кумове бяха Преслава и Павел. Уви, последва бракоразвод, само че хубавото е, че двамата в последна сметка откриха пътя към другия още веднъж и отново са дружно.

Виж още: Лудата женитба на Софи Маринова! Кой пристигна на купона, кой хвана букета?

Кристиан Кирилов и Джулия

Ние първи съобщихме, че двамата са се оженили и ви показахме извънредни фрагменти от събитието. То беше в стеснен кръг, само че последва и шумна женитба с доста посетители. Най-любопитното в тази ситуация е, че двамата си споделиха " да " едвам няколко месеца след началото на връзката им. 

Виж още: Само във Vbox7: Кристиан Кирилов и Джулия към този момент са се оженили! Вижте фрагменти от сватбата

Ваня Пейчева и Димитър Иванов

Сватбата се състоя при започване на септември. Двамата са дружно от 13 години, имат две деца - момченца. Събитието беше в Пловдив и събра някои от най-популярните лица в модата у нас.

Виж още: Обичана миска застава пред олтара! Показа секси фотоси от моминското празненство

Деси Цонева и Явор Стефанов

Събитието беше на 6 юли, като на сватбата участваха единствено кумовете на фамилията. През 2020 година двамата ще повторят сватбата, само че този път с доста посетители и вманиачен ваучър.

Виж още: Любов, усмивки, доста деца... Коледните фотоси на българските звезди

Виолета Сиракова и Георги Коруджиев

Двамата са дружно от години, имат и дъщеричка, само че не бяха женени. Сватбата беше при започване на септември, а булката събра всички погледи с роклята си.

Виж още: Изненада по Коледа: Славея Сиракова сподели бременно коремче!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР