Годината е 2022-ра и висока, слаба, руса със сини очи

...
Годината е 2022-ра и висока, слаба, руса със сини очи
Коментари Харесай

Българите, които разбиха стандартите за красота

Годината е 2022-ра и " висока, слаба, руса със сини очи " остана стандарт за хубост някъде в предишното. Въпреки че в България към момента сме надалеч от естественото в прекалено много сфери, когато приказваме за инфлуенсъри, има няколко родни онлайн профила, които същински радват със своето многообразие, написа каналът във vbox7. Ето кои са те:

Елекса

Кой да допусна, че една геймърка с шарена коса, диоптрични очила и без разголени фотоси ще има повече почитатели в обществените мрежи от всякакви инфлуенсърки, рекламиращи прахуляк за пране и вафли? Елекса е тъкмо такава! И е обожавана от стотици хиляди.
                 

Адриан

Адриан доби огромна известност в TikTok поради видеата, в които се гримира. Той доби прозвището българският Джеймс Чарлз, като единствената разлика е, че към този момент към Адриан няма такива драми и кавги. Въпреки че е харесван от стотици хиляди, преди време Адриан се оплака, че е бил жертва на принуждение и то от непознати поради метода, по който наподобява. 
                 

Веселка Маринова

Тя е едно от най-слънчевите девойки на родния TikTok, само че и измежду най-хейтените. Защо? Защото не се вписва в стандартите за хубост. А красива ли е? О, да! Тя неслучайно завоюва състезанието " Мис Плюс Сайз " България. Най-хубавото в цялата история е, че на Веси не ѝ пука от злобарите и продължава да разрушава на пух и прахуляк наложените тесногръди показа за хубост.
                 

Кристиан Костов

Изпълнителят е доказателство за това, че постоянно най-големите гении остават неразбрани. Въпреки че Кристиан e обичан безусловно от стотици хиляди хора по целия свят, в България се хващаме за това, че се снимал с кимоно, грим или с маникюр. Но той несъмнено е един от най-цветните и ярки представители на новото потомство.
                 

Карин Околие

Атлетката носи с горделивост националния екип на тима ни по лека атлетика, а хубостта ѝ е повода да работи с не един интернационален бранд. Въпреки това Карин е споделяла, че нерядко е била жертва на всякакви намеци в учебно заведение.
                 

Поли Бобева

TikTok-ърката евентуално е най-татуираната жена в България. Поли постоянно е обект на хейт и от двата пола, само че като цяло мъжете са тези, които по-често я заливат с обиди. Красавицата показа, че постоянно е съдена от хората за външния си тип, облеклото, татусите и пиърсинга. Дали ѝ пука? Абсолютно не! Нещо повече - тя обича живота и работата си.
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР