Годината до март също беше най-натоварената година в историята за

...
Годината до март също беше най-натоварената година в историята за
Коментари Харесай

Март „най-натовареният месец в историята“ за отделенията за спешна помощ - с 2,35 милиона посещения

Годината до март също беше най-натоварената година в историята за услугите по незабавна помощ с 26,2 милиона, посетени в лечебни заведения - по отношение на 24,8 милиона през предходната сравнима година преди пандемията.

Бяха направени някои усъвършенствания от предходния набор от данни на NHS по отношение на времето за очакване за незабавна помощ, времената за реакция при подозрение за рак и времето за реакция на кола за спешна помощ, само че постоянно към момента падаха надалеч под задачите на NHS.

Близо три четвърти (74,2%) от пациентите с незабавна помощ са били прегледани в границите на четири часа през март – усъвършенстване по отношение на 70,9%, следени през същото време през февруари.

Но това е пропуснало медиатор задачата, сложена през декември 2022 година, 76% от пациентите на незабавна помощ да бъдат прегледани в границите на четири часа до март 2024 година

Броят на хората, които чакат повече от 12 часа в незабавните отделения в Англия от решението да признаят, че фактически са признатите са били 42 968 през март, което е спад от 44 417 през февруари и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР