Година след встъпването си в длъжност, президентът Доналд Тръмп разделя

...
Година след встъпването си в длъжност, президентът Доналд Тръмп разделя
Коментари Харесай

Графика на деня: Година по-късно само републиканците и богатите харесват Тръмп

Година след встъпването си в служба, президентът Доналд Тръмп разделя американците и единствената група, която отчетливо показва утвърждение към него, е тази на републиканците. Като цяло по-благосклонно са настроени мъжете, в сравнение с дамите, и хората с приход над 75 000 $ годишно.

Подробни данни за обособените демографски групи по пол, обучение, вяра, раса и политически убеждения можете да видите в графиката на организация " Ройтерс ". Допитването на " Ройтерс " / " Ипсос " за рейтинга на президента се организира всяка седмица от януари 2012 година насам и е извънредно тъкмо. Респодентите дават оценка за голям брой политики на администрацията. (Те са изброени в секцията " Теми " вляво или се демонстрират в хамбургер менюто вдясно, според от ширината на екрана ви.)

Това е най-сложната и наситена с информация графика, която " Дневник " е разгласил, заради което тя изисква повече време от читателите за запознаване с нея. Таблиците са интерактивни и при минаване с курсора на мишката върху тях, можете да видите спомагателни детайлности. Ако не виждате менюто с тематики на допитването вляво от графиките, потърсете хамбургер менюто вдясно.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (649)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР