Година след старта на разследването на 48-годишен полицай за блудство

...
Година след старта на разследването на 48-годишен полицай за блудство
Коментари Харесай

ГОДИНА ПО-КЪСНО: Постоянен арест за полицай, блудствал с 14-годишно момиче

Година след старта на следствието на 48-годишен служител на реда за блудничество с 14-годишно момиче, което той е надзиравал, въпросът има развиване. Служителят на реда е в ареста за непрекъснато, защото още пет девойки настояват, че той е имал полов контакт с тях.

Преди година 14-годишно момиче, арестувано в изправителен дом на Министерство на вътрешните работи за противообществени прояви, показа, че е станала жертва на полово посягане от 48-годишен служител на реда. След следствие той беше отхвърлен от работа и му беше наложена мярка за неотклонение домакински арест. В края на предходната година Окръжният съд във Велико Търново реши да вкара под стража служителя на реда. Причината – още пет девойки свидетелствали, че 48-годишният Явор Дянков е имал полов контакт с тях, до момента в който са били под негов контрол.

Преди ден Дянков апелира това разпореждане пред Районния съд в Горна Оряховица, където към този момент беше с белезници. Близките на момичето тогава описаха повече:
“На нас ни споделиха, че е имала контакт с него. Никой не е споделил, че е имало принуждение. Тя се била съгласила. Била е уплашена”, споделиха родителите.

Сигналът, че служителят на реда е имал сексуален контакт с момичето идва от малолетната. Споделила е пред психолог, че 48-годшният Дянков ѝ е протегнал ръка полово, до момента в който ѝ помагал да учи в приемника на Министерство на вътрешните работи. „ Казала по какъв начин хубаво знаел британски. И си говорели на британски. Помагал ѝ за дилемите. Каза, че като си тръгнем, ще учат за философията на Ренесанса”, показват родителите на момичето.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР