Година след като предложи брак на любимата си Станислава Славчева

...
Година след като предложи брак на любимата си Станислава Славчева
Коментари Харесай

Ивайло Захариев каза да на разкошна киносватба СНИМКИ

Година откакто предложи брак на обичаната си Станислава Славчева Ивайло Захариев ѝ се врече във безконечна честност.

Те подвигнаха същинска киносватба в събота вечерта в София.

Киносватба освен тъй като той е един от разпознаваемите млади артисти от екрана, а и тъй като вплитат подобен детайл в цялата си брачна гала.

Пуканки и клапи има по украсата на заведението, в което честват сватбата си, а от булчинския букет даже се подава кино лента.

" Много си красива! Още по-великолепна си, в сравнение с си представях ", споделя артистът на годеницата си, когато отива да я вземе, с цел да се врекат един на различен.



Тя е в красива дълга бяла булчинска рокля с дантела в горната си част. Той - в смокинг и папийонка. Имат си и свои умалени копия - дъщеричката на Станислава е с бяла рокля като майка си, а синовете на Ивайло са доста публични в своите костюми. Родителите им желаят децата единствено да се забавляват, по тази причина и не им разпореждат да са шафери. “Бяха доста щастливи, усмихваха се, танцуваха”, споделя Захариев.

Всъщност той и Станислава подписват цивилен брак преди няколко дни в ритуалната зала единствено с кумовете си - артиста Ники Станоев и неговата другарка Наталия Живкова.

В събота към този момент е изнесената църковна гала в наличието на повече близки, които са в стеснен брой поради противоепидемичните ограничения.

Всички посетители гледат по какъв начин Ивайло и Станислава си споделят “да”, разменят златните халки по собствен дизайн - с две преливащи вълна, а по-късно под звуците на цигулки е и първата брачна целувка. После цяла вечер звучи обичана кино музика. “Купонът продължи до 23 ч отново поради ограниченията.



Но ние бяхме почнали рано, тъй че успяхме да се забавляваме достатъчно”, сподели още Захариев.

Между другото поради пандемията им се наложи да отсрочат за малко сватбата си. Но вземат решение, че не желаят повече да чакат, и по този начин избират да се оженят на 25 септември, написа " "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР