Година след като Крис Нот беше обвинен в сексуално посегателство

...
Година след като Крис Нот беше обвинен в сексуално посегателство
Коментари Харесай

Година по-късно Крис Нот все още не е обвинен или осъден за предполагаемите сексуални посегателства

Година откакто Крис Нот беше упрекнат в полово посягане от голям брой дами, към момента няма повдигнати наказателни обвинявания против артиста.

На 9 декември 2021 година Нот и брачната половинка му Тара Уилсън участваха на блестящата премиера на “And Just Like That ” — дълго чаканото продължение на HBO Max на “Сексът и градът “ — в което той се изяви в най-известната си роля - на Тузаря.
                             

Седмица по-късно всичко се промени, когато две дами го упрекнаха в полово посягане в разтърсваща история пред The Hollywood Reporter. И двете твърдяха, че това, че видяли Нот да промотира новото си шоу, събудило в тях мъчителни мемоари.

Общо пет дами в последна сметка излязоха с изказвания, че 68-годишният артист е злоупотребил с тях.

В обява на Rolling Stone от януари 2022 година доста дами, в това число някогашни студентки от Нюйоркския университет, настояват, че Нот е прочут с това, че броди из питейните заведения и се пробва да опипва дами.
                             

Така Тузаря бе изрязан “And Just Like That “ и изхвърлен от неговата компания. Той загуби присъединяване си в сериала “The Equalizer “ на CBS, както и рекламните си връзки с Peloton.

Въпреки това против артиста не са повдигнати наказателни обвинявания, нито са заведени цивилен каузи, а източници на Page Six даже настояват, че полицията в никакъв случай не се е свързвала с Нот.

Що се отнася до работата му, Нот има няколко идни функции в инди филми,, само че нищо, което да е толкоз огромно, колкото облика на Тузаря.

 
                             

Нот сподели в изказване за Page Six предходната година: “Обвиненията против мен, отправени от лица, които съм срещнал преди години, даже десетилетия, са изрично погрешни … Срещите бяха по взаимно единодушие. “
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР