Година по-рано феновете горещо очакваха издаването на мултиплеър режим на

...
Година по-рано феновете горещо очакваха издаването на мултиплеър режим на
Коментари Харесай

Stardew Valley най-накрая ще се сдобие с мултиплеър режим за РС

Година по-рано почитателите горещо чакаха издаването на мултиплеър режим на играта Stardew Valley. Но най-после, след малко закъснение, играчите ще могат да се събират по групи от по четирима и да построяват своите мечтани ферми. Режимът ще бъде въведен чрез ъпдейт на първи август. Заедно с обновлението ще има и дарове за тези, които избират да играят офлайн – включени са и нови куестове, събития и (най-важното) шапки за коне. Любопитните могат да изгледат презентация на комуналното фермерство посредством филмовия откъс в YouTube.

Ветераните в играта никога не трябва да се тревожат, че с цел да играят онлайн Stardew Valley, ще би трябвало да се сбогуват с дребния си организиран свят. Макар и че имате опция да започнете през цялото време, можете и да поканите приятелите си във вашата плантация от сингъл-плеър режима. Няма да имате никакви ограничавания – можете да ловите риба или да се скитате из тъмници и в кооперативния режим. Освен това ще можете да споделяте с другите с нов чат с поддръжка за емотикони. Всеки получава собствен личен дребен дом, въпреки че никой не ви стопира да посетите владенията на приятелите ви.



Изграждането на връзки с хората от града беше основна част от сингъл-плеър геймплея. Онлайн може да се дамите както за тях, по този начин и за другите играчи. Ако желаете да играете, до момента в който гибелта ви раздели, можете да собственоръчно да извършите пръстен и да предложите. Може даже да се развеждате, да ги блокирате от играта и, в по-лошия случай, да им изгорите фермата.

Stardew Valley е налична за $15 в Steam и GOG за Windows, Mac и Linux компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР