Година и пет месеца след адската катастрофа на пътя Русе-София

...
Година и пет месеца след адската катастрофа на пътя Русе-София
Коментари Харесай

Кристин Илиева празнува рожден ден без Дивна! Моделът излъга, че е простила на певицата

Година и пет месеца след адската злополука на пътя Русе-София моделът Кристин Илиева отпразнува 22-ия си рожден ден, само че без Дивна, научи HotArena.

Певицата, поради която хубавица едвам не загуби живота си, не била измежду поканените. Въпреки общите им изявленията, в които се кълняха, че ще останат близки приятелки, Дивна не била в листата с. В реалност Кристин не желала и да чуе за тогавашната си другарка, поради която едвам не загуби живота си.

Илиева разгласява фотоси от купона в обществените мрежи, на които участва и приятелят й и за следващ път благодари на фамилията си. По същото време Дивна е била в конната база във варненското село Кичево и поздравила приятелката си по телефона.

Според близки до потърпевшата Кристин, прошката, която тя даде в ефира на Би Ти Ви преди 3 месеца, била единствено за пред медиите . Крехката русокоска претърпя десетки интервенции, множеството в Истанбул, с цел да възвърне краката си, натрошени при конфликта на тойотата на Дивна в мантинела край село Българене. Рискът да изгуби единия си крайник бе огромен, а многочислените интервенции я държаха в непрекъснат смут. Днес Кристин към момента не може да се наслаждения на дълга разходка с другари и не може да тича с брат си или да научи сестра си да кара скейтборд, само че се бори всеки ден това да се случи по-скоро. Заради тежката меланхолия, в която изпаднала отговорната за случая певица, множеството обвинявания и признанието й, че не заслужава да е жива, Кристин великодушно решила обществено да й елементарни, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР