Годеницата на Кристиан Николов – Симона Цанкова, даде показания като

...
Годеницата на Кристиан Николов – Симона Цанкова, даде показания като
Коментари Харесай

Годеницата на Кристиан твърди, че не е употребявал наркотици преди катастрофата с Милен Цветков

Годеницата на Кристиан Николов Симона Цанкова , даде показания като очевидец пред Софийски градски съд, където се гледа делото за злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков.
Навръх Великден 2020 година джипът, ръководен от Кристиан Николов, с висока скорост – 99 км/ч в градски условия, на Милен Цветков, до момента в който журналистът чака в колата си на червен светофар. Освен шофирайки с превишена скорост, проверяващите откриха, че 22-годишният мъж бил зад кормилото под въздействието на три разнообразни типа наркотични субстанции - амфетамин, тетрахидроканабинол, кокаин.
В правосъдна зала през днешния ден Симона, която също била в автомобила, описа, че след удара, излезли от колата и видяла, че Кристиан оказва помощ. Според описа ѝ, той си свалил едната обувка и я подложил под главата на Милен Цветков, правил му изкуствено дишане, и се опитал да му извади езика.
Тя беше безапелационна, че подсъдимият не използва опиати и води здравословен метод на живот, само че всяка вечер употребява „ чай за утешение и паста “. В правосъдната зала не стана ясно какви са тези артикули.
Друг притеглен под отговорно – синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги, не се яви в правосъдна зала през днешния ден. Стана ясно, че той е нередовно свикан.
Симона Цанкова и Георги Иванов бяха упрекнати по тази причина, че умишлено затаили истина по отношение на наказателното произвеждане против Кристиан, за което им беше наложена гаранция от по 10 хиляди лв..
Разпитът на очевидци в Съдебната зала в София продължава. Тази седмица са планувани две съвещания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР