Годежът на Малкото коте Бояна Генова е напът да бъде

...
Годежът на Малкото коте Бояна Генова е напът да бъде
Коментари Харесай

Сълзи в NOVA! Зарязаха участничка в Игри на волята...

Годежът на Малкото коте Бояна Генова е напът да бъде негоден поради интригите в „ Игри на волята “, научи „ Галерия “. След последните няколко излъчени излъчвания връзките с половинката й Манол Кисьов ставали все по-обтегнати. Повод за враждите посред им били намеците на дамите в племето на славяните, че Бояна флиртува с всички мъже.

Моделката непрекъснато се оправдала пред годеника си с женската завист и завистта на своите съотборнички. Манол обаче добре познавал половинката си и забелязал, че държанието й в предаването е било по-освободено от нормално. Чашата преляла, когато Марешка непосредствено я назова кокетка и я атакува, по тази причина че спи в една стая с красивия Март и Томас.

„ Аз отвързана жена ли съм, бе, Маша?! Как може да кажеш пред цяла България, че се смъквам с мъже! Годеникът ми сега гледа “, разплака се афектирана Бояна. „ Не е редно, откакто си сгодена, да се държиш по този метод с мъжете – да ги галиш, да ги прегръщаш “, отвърна й Марешка.

Още когато излязла от предаването, Бояна предизвестила Манол, че ще види сходни подиуми, само че го уверила във верността си. Когато излъчили въпросните епизоди, мъжката чест на годеника й проговорила. Двамата се скарали грубо и Кисьов си събрал багажа, описват осведомени. Масло в огъня наливали и приятелите му, като му намеквали за фриволното държание на Генова в шоуто.

Бояна очевидно има неприятна карма с мъжете. Прякорът й Малкото коте се появи след слух, че тя е дамата от прословутия абсурден чат с Валери Божинов. „ Малко коте, секс има ли “, гласяха думите на футболиста, уговаряйки си момиче за една нощ. Генова отхвърли изрично да е тя и съобщи, че с Валери са единствено другари. По това време тя към този момент имаше връзка с Манол.

Миналата година пък името й бе забъркано с бардака на Росен Чолов-Чолата.

Тя бе призована като очевидец по делото за сводничество. Първоначално твърдеше, че е била принуждавана да проституира, само че в следствие се отхвърли от показанията си.

Фенове на „ Игри на волята “ я дефинират като един от най-неприятните участници и също като Марешка считат, че употребява сексапила си, с цел да притегля мъжете на своя страна. „ Това е типична женска линия, само че когато извън те чака годеникът ти, не е редно да я използваш “, разясняват фенове.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР