Гнусях се от себе си, това са думи, които едно

...
Гнусях се от себе си, това са думи, които едно
Коментари Харесай

"Гнусях се от себе си": Селена Гомес с покъртителни признания

" Гнусях се от себе си ", това са думи, които едно 29-годишно момиче сподели за самата себе си. Селена Гомес е звездата, която не крие проблемите от предишното си, провокирани от ранната популярност в Холивуд и всички последствия, които идват с нея. В интервал от няколко години певицата и актриса е посещавала терапевт единствено поради профилите си в обществените мрежи, които са станали причина за хронично главоболие, проблеми със съня и неконтролируема тревога.

" За известно време се усещах като обект и се гнусях от себе си и от това, което се пишеше за мен. Говореха, че съм наркоманка, алкохоличка и че не спирам да купонясвам, употребявайки няколко мои фотоси в Instagram за доказателство ", споделя певицата пред списание Elle.

Виж още: Разделени, само че в положителни връзки: Звездни БГ двойки, който останаха другари и след раздялата

След първия сезон на тийн комедията " Магьосниците от Уейвърли Плейс " на " Дисни ", която бързо притегля интереса на всички тийнове, Селена схваща какво е да бъдеш прочут. Певицата знае, че хората вършат много бързо изводи въз основа на един кадър и постоянно слагат етикети.

В последните години Гомес мина през доста в персоналния си живот. От раздели и събирания с Джъстин Бийбър, до диагностицирането ѝ с Лупус, трансплантацията ѝ на бъбрек, все поредност от събития, които затварят Селена и я вършат доста по-емоционална.

Виж още: Щастието е за трима: Граймс показа необичаен кадър на сина ѝ от фамилната почивка

" Сякаш химиотерапията, през която прекосявах, и проблемите с менталното ми здраве не бяха задоволително тежки, само че и всичко това трябваше да се случва обществено. Постоянно се питах: " Какво неприятно направих този път? Защо ме атакуват по този начин? ", споделя още звездата. Гомес се чувствала толкоз зле, че по съвет на терапевта си заличава наличието в онлайн пространството.

" Държах телефона си надалеч, с цел да не се блазня, и дружно с терапевта ми преминахме през стратегия, която ме накара да се вгледам в себе си и в качествата си, без да се въздействам от непознатото мнение. Бях почнала да не помня коя съм и да имам вяра на част от отрицателните мнения по мой адрес, а това по никакъв начин не е добре ", описа още Гомес.

Виж още: Стрес, страсти, драми: Нова епоха за Симона! Звездата от " Аз съм Изи " заминаването в Холандия 

Изображение: https://www.instagram.com/selenagomez/ 
Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР