Гнусно мародерство. Срам. Ценностен фалит. Тотална деградация. Краен стадий на

...
Гнусно мародерство. Срам. Ценностен фалит. Тотална деградация. Краен стадий на
Коментари Харесай

Албена Белянова за HelpKarma: Каквато държавата, такава и фондацията

Гнусно мародерство. Срам. Ценностен банкрут. Тотална деградация. Краен етап на перверзност… Измамници. Лъжци. Тарикатчета. Мизерници. Гнусни мърсове ниедни….
Това са единствено дребна част от реакциите след разкритията за активността на фондация „ Хелп Карма “. Дори гербаджии са възмутени. С право са възмутени, само че дали си дават сметка, че каквато страната, такава и фондацията? Разликата е в мащабите и в метода, по който фондацията и страната събират доходи. Дарението е непринуден акт, а заплащането на налози - наложителен. Можем да не дарим, само че не можем да не си платим налозите, тъй като ще ни погнат Национална агенция за приходите, ЧСИ и колекторски компании, „ лайфстайла “ на чиновниците на които също осигуряваме ние.

Само че налози се заплащат за положително ръководство и положителни управници, а не за обезпечаване на нечий „ начин на живот “. Добри управници са тези, които ИЗПЪЛНЯВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАЦИЯТА, а не ползите на някоя самозабравила се мутра.
Слави от „ Хелп Карма “ бил „ доста специфичен човек “ и по тази причина получавал толкоз доста. Заплати от по десетки хиляди лв. на месец получават и не малко „ доста специфични “ управници. Заплати, обезпечени от нашите налози. На тези „ доста специфични “ лица безпроблемно се отпускат заеми от стотици хиляди за жилища и крепости. В чий интерес работят тези управници? В наш интерес ли „ размазват физиономии “, пропущат да събират 500 000 000 от такси, посещават офисите на предприемачи, държат „ на трупчета “ сигнали за злоупотреби и така нататък?

Крайно време е мутрите, в чиито интерес действително работят „ доста специфичните “, да им обезпечават „ много положителния начин на живот “ от личния си джоб или долап. Не искам да обезпечавам „ начин на живот “ на измамници, лъжци, тарикатчета, мизерници, гнусни мърсове ниедни… Лайфстайлът, който приляга на такива, е в местата за отнемане от независимост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР