Гнусна гавра със самотна майка на две деца е на

...
Гнусна гавра със самотна майка на две деца е на
Коментари Харесай

Гавра със самотна майка е напът да свали кмет от ГЕРБ

Гнусна подигравка със самотна майка на две деца е на път да коства поста на столичния кмет на регион " Илинден " Иван Божилов, откакто се стигна до искане за неговото чуване на " Московска " 33. Социалната драма на Ива Слакова се разиграва от месеци и едвам след намесата на депутатката от групата на Демократична България Елисавета Белобрадова, стартира да се позволява.


Изслушват Божилов в СОС поради подигравката с дамата

Славкова живее в общински парцел в " Илинден " дружно с двете си дребни деца, едно от които има решение, издадено от ТЕЛК комисия за увреждания. Жилището е в окаяно положение, само че макар многократните й молби към районната администрация да бъде ремонтирано, Иван Божилов се заема едвам откакто тя излиза в гладна стачка през ноември. Мъките обаче не стопират до там.



Апартаментът й е върнат за прилагане без мебели, без уреди и без свързани водопроводни и ел системи. Абсурдът на парадоксите пък е, че за интервала, в който общината го ремонтира, тя е принудена да заплаща всички сметки, а и наема за него.



" Вчера писах на кмета Иван Божилов, през днешния ден на Ива ѝ връчиха ключовете в мое наличие. Огледахме жилището и това, което е доста значимо да доближи до знанието на обществото е, че кметът е отправил предизвестие, че в случай че госпожа Славкова не се нанесе мигновено, ще я изгони от жилището и ще ѝ изпраща инспекции ", скандализира с описа си през днешния ден и депутатката от Демократична България.

И прибавя: " Жилището се нуждае от мебелиране, свързване на бойлера с мрежата, закупуване на електрически уреди. Няма по какъв начин майка с две деца сама да се нанесе мигновено в това студено помещение без даже кранове за вода. Ще ѝ оказа помощ и всичко ще бъде наред, само че сходна активност лишава техническо време и сходни предизвестия са неуместни ".

Белобрадова категорично е предизвестила Божилов, че ще го следи изкъсо за тормоз върху самотната майка. " Доколкото разбирам и сътрудниците от СОС ще го повикат в обществената комисия да изясни държанието си, както ще поканят и самата Ива да опише за случая ", заяви още Летящата Козила.

" Накрая госпожа Славкова ме попита би трябвало ли всякога всичко да се взема решение по този метод. Казах ѝ, че надалеч не всичко се взема решение по този метод, просто има администрации, които са не запомнили, че грижата за публичния интерес, здравето и добруването на децата и на тези, които се грижат за тях, е единствената им задача ", написа още националната избраничка от София.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР