Гнус и ужас в хотел в Китен разкри служител, който

...
Гнус и ужас в хотел в Китен разкри служител, който
Коментари Харесай

Служител в хотел на Черноморието разкри как се обслужват клиентите - гнусни подробности от кухнята

Гнус и смут в хотел в Китен разкри чиновник, който безусловно е скандализиран от това по какъв начин се обслужват клиентите. Една и съща храна се сервира в продължение на цяла седмица, а се изхвърля едвам, когато нещо стартира да мирише на развалено, написа 22 годишният Иван Дончев от Киев. През юли 2017 година той е имал шанса да работи в обекта, далечен на 150 метра от брега, написа "Телеграф ".

Иван е споделил рецензията си в украинския уебсайт "Турправда ", като е прикачил много фотоси и приключва с зов: "Не ви поучавам да отидете в този хотел, ще си развалите отпуската ".

Дончев е от стотиците чужденци от Украйна и Молдова, които запълват празнините в туристическия отрасъл у нас. Работил в хотела от 3 до 31 юли. "Бях напряко в потрес, когато видях какво се случва в кухнята. В нея царува цялостна антихигиена. Още в първия ден ме оставиха да работя там и работих, без да съм минал медицински обзор ", изяснява младежът. Разказва, че в мястото, където се приготвяли ястията всичко ровят в храната без ръкавици и без шапки. Кухненският личен състав бил от 5 ромки, които изглеждали мръсни, само че пък работели по 16-20 часа в денонощието. Храната била ту недоварена, ту преварена. "Шефът икономисваше от всички, един път когато изхвърлиха развалена салата, наруга готвачите. Чиниите и чашите са мият без препарат, след това се излъскват със салфетки.

Със фотоси Иван демонстрира по какъв начин тубите за диспенсерите с "минерална " вода се пълнят непосредствено от крана. Шефът им казвал да наливат твърдият алкохол от някакви туби, а съгласно младежа въобще не било ясно какъв е алкохолът. Бирата била разредена с вода. "Изпивах по 3-4 литра дневно и даже не ме замайваше ", споделя от персонален опит украинецът. "Имат положителни връзки с полицията и по тази причина нямаше нито една инспекция, няма ги в booking и не може да оставите критика за тях, макар че е доста мръсно ", изяснява младежът.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР