Гневни обитатели на NYCHA, които казват, че са били измъчвани

...
Гневни обитатели на NYCHA, които казват, че са били измъчвани
Коментари Харесай

Дългострадалните обитатели на NYCHA отвратени – но не и изненадани – от арестите на подкупи за жилища: „Радвам се, че ги хванаха“

Гневни жители на NYCHA, които споделят, че са били измъчвани от години от протекли тавани и дупки в подовете си бяха отвратени – само че не и сюрпризирани – от бомбения арест на организация за подкупване във вторник.

„ Радвам се, че ги хванаха. Време е да изчистят служащите, които се възползват от други хора – а NYCHA е цялостен с такива “, сподели Лорейн, гражданин на жилищната администрация на Ню Йорк, която живее в комплекса Queensbridge Houses в Куинс, където са били отведени някои от обвинените за изнудване с белезници по-рано във вторник.

Тя и други наематели на публични жилища се нахъсаха, откакто научиха, че 70 сегашни и някогашни чиновници на NYCHA са задържани за хипотетично приемане на повече от 2 милиона $ подкупи, с цел да раздават дребни контракти за ремонт на реализатори.

„ Не съм сюрпризирана “, сподели Лорейн. „ Правят всичко за бързи пари. “

Жителите споделиха, че обвиняванията за широкоразпространена корупция са пестник в лицето, изключително за тези, които са били пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР