Гневна служителка се обадила на водещата на На кафе“ Гала

...
Гневна служителка се обадила на водещата на На кафе“ Гала
Коментари Харесай

Скандал в Nova: Гала длъжница на Топлофикация

Гневна служителка се обадила на водещата на „ На кафе “ Гала по телефона, че не си заплаща сметките на време. Да, и известните също не са застраховани от кавги и неуредици.

Гневна служителка на „ Топлофикация “ – София се обадила по телефона на водещата Гала от „ На кафе “, с цел да си желае дължима сума от 800 лв. за неплатено парно за няколко месеца.

Тя се развикала по телефона на водещата и поискала неотложно битовата бъркотия да бъде оправена, жалва се в ефир самата половинка на Стефан Николов.

Популярната тв дама се пробвала да успокои служителката, обяснявайки й, че си заплаща по банков път и не е пропущала неплатен месец.

Служителката очевидно не подозирайки, че приказва с толкоз известна персона, траяла да й се строска и да упорства за оправяне на сметките. И тази дрънканица траяла няколко минути, през които Гала не можела и копче да каже.

Спокойната другояче водеща се възмущава. И не толкоз от настъпилото неразбирателство, а от непростимо нахалното и невъздържано държание на въпросната служителка.

„ Случват се такива неща, само че за какво би трябвало с неучтивост и експанзия? “, възмущава се известната русокоска от Нова телевизия, написа lifeonline.bg. Какви ограничения ще предприеме, ще разберем след това.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР