ГНЕВЕНИТЕ пътници бяха принудени да чакат на опашка с ЧАСОВЕ

...
ГНЕВЕНИТЕ пътници бяха принудени да чакат на опашка с ЧАСОВЕ
Коментари Харесай

Хаос на летището, тъй като туристите са принудени да се редят на опашка с ЧАСОВЕ, опитвайки се да се приберат у дома след Великденските празници и да пропуснат важни полети

ГНЕВЕНИТЕ пасажери бяха принудени да чакат на опашка с ЧАСОВЕ и да изтърван великденските си полети на фона на хаоса при пътуването до летището в неделя.

Недоволни летовници провокираха отвращение, когато през вчерашния ден споделиха своите истории на ужасите по време на празника на летище Фаро в Алгарве.

Това трябваше да бъде ден, изпълнен с наслада и неспокойствие, защото британците пътуваха от Португалия, с цел да бъдат се събра със фамилията си, с цел да чества.

Полетите за тези, които се връщат, с цел да се върнат на работа след дългия Великденски уикенд, бяха също толкоз значими.

Летище Фаро, няма задоволително личен състав, електронни порти които не работят. Хората останаха повече от три часа и не се движат. Честит Великден. "

Но бедствието се случи, когато електронните врати, въведени, с цел да заменят личния състав на граничния надзор, не действат вярно.

Плановете бяха провалени за мнозина, защото туристите идваха на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР