Гневен пост пусна във Фейсбук Димитрина Попова, съпругата на загиналия

...
Гневен пост пусна във Фейсбук Димитрина Попова, съпругата на загиналия
Коментари Харесай

Жената на загиналия майор Терзиев пусна гневен пост: Само не казвайте, че смъртта му е заради пилотска грешка

Гневен пост пусна във Facebook Димитрина Попова, брачната половинка на починалия майор Валентин Терзиев. В него тя реагира остро на всички опити случаят да се изясни като резултат от пилотска неточност поради дребния нальот на летеца - 12 часа. 

,,Само не изтъквайте пред обществото (защото то не схваща, в случай че не му се изясни цялата ситуация), че загубата на този прелестен човек, а и на един безценен аероплан е вследствие единствено на пилотска неточност, тъй като един полет не се прави единствено от водача - множеството хора по този начин си мислят. Той е обвързван с още доста летателни позиции по време на полета, като на каква височина е пусната целта (в случая прекомерно ниско), фактът от прекомерната й извънредно бърза скорост, воденето на водача към задачата, което се прави от различен пост, тъй като той нищо не вижда в такава конюнктура (през нощта и при новолуние), не вижда уредите и разчита на подадената информация извън. При всички тези обстоятелства, да го снишиш под 1000 метра, с цел да гони задачата, а може би под 500 метра, с тази скорост, в тъмното без уреди, където небе и море са едно и да изтъкнеш, че това е в резултат на 12 часа нальот единствено на водача е прекомерно.

Няма да позволи да си " измият ръцете " с уменията на Терзиев, тъй като този човек, даже и с 12 часа за 6 месеца си е приключил работата съвършено, само че е воден от самото начало с редица неточности, което е в резултат на неналичието на опит на всички тези постове. С две думи - натресъл си го безусловно в морето и след това разчиташ на неговите умения да поправя нещо невероятно, и да казваш, че нещо ненадейно се е случило по-късно. И да ген. Русев, аз ви споделих " Благодаря! " без упрек, тъй като съзнавам риска, само че това не значи, че към този момент 5 дни в мозъка и сърцето ми не бушува стихия. ЗАЩО? допуснахте това да се случи. Не всичко от време на време би трябвало да бъде непременно, с цел да се покажеш пред някой. В случая имам предвид военачалник да се покаже пред министър и министър да се покаже пред НАТО, а в това време да нямаш нищо. ", гласи постът.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР