Гневът нараства в Девън, тъй като на 16 000 души

...
Гневът нараства в Девън, тъй като на 16 000 души
Коментари Харесай

Епидемията от паразитна вода в Девън ще продължи „още една седмица“, тъй като местните жители се възмущават от предупреждението да избягват чешмяната вода

Гневът нараства в Девън, защото на 16 000 души е казано, че ще останат без вода от чешмата най-малко още седмица след зараза от паразити във водоснабдяването.

South West Water (SWW) пусна известието за шупване в сряда, откакто cryptosporidium - паразит, който предизвиква заболяване, сходно на диария - беше открит в неговата мрежа за зареждане в региона на Brixham. На хората в регионите Алстън и Хилхед се споделя да преваряват вода, преди да я пият, да мият зъбите си или да я употребяват за подготвяне на храна.

Досега са доказани 22 инфекции - с доста повече хора, съобщаващи за признаци на криптоспоридиум. Твърди се, че една жена на към 80 години е била приета в болница в продължение на две седмици, откакто е пила вода, съдържаща криптоспоридиум.

Първоначално медиците бяха озадачени от положението на Илейн Холиър, до момента в който South West Water удостовери, че е имало огнище на паразита открити в под земята контейнер, който обслужва техния дом. Нейният брачен партньор 60 години Дени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР