Gmail ще предложи удобен начин за редактиране на документи от

...
Gmail ще предложи удобен начин за редактиране на документи от
Коментари Харесай

Ще редактираме MS Office документи директно в Gmail


Gmail ще предложи комфортен метод за редактиране на документи от Microsoft Office
(снимка: CC0 Public Domain)

Гугъл улесни доста р едактирането на документи от Microsoft Office, изпратени като атачмънти към Gmail. Нова функционалност на Гугъл Workspace (известе н преди като G Suite) разрешава на потребителите да редактират документи непосредствено от входящата си поща.

С тази смяна атачмънтите от ще имат нова алтернатива „ редактиране ”. И когато редакциите приключат, ще се появи нова алтернатива за шерване на документа по имейл. И двете промени ще спестят време на, като отстраняват няколко стъпки.

„ Когато получите документ на Word като атачмънт към имейл, можете да го отворите и да започнете да го редактирате в „ Документи ” с едно тракване, като в същото време запазвате файловия формат на Word ”, Гугъл в блог обява.

След това потребителят може да отговори в истинската нишка на съответния имейл и да включи обновения файл напряко от „ ”. Така ще спести време, пропускайки стъпки като евакуиране на файла за редактиране или търсене на съответния имейл, с цел да го прикачи още веднъж.
още по тематиката
Актуализацията на Гугъл Workspace към този момент се популяризира, само че може да отнеме две седмици преди всички консуматори да получат достъп до новите функционалности. Не е ясно дали Гугъл ще добави функционалността и в общоприетата потребителска версия на Gmail.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР