Gmail най-накрая пуска много полезна надстройка, която предлага по-бърз и

...
Gmail най-накрая пуска много полезна надстройка, която предлага по-бърз и
Коментари Харесай

Надстройката на Gmail най-накрая коригира най-големия проблем с входящата ви поща - проверете телефона си сега

Gmail най-сетне пуска доста потребна надстройка, която предлага по-бърз и по-ефективен метод за прекъсване на безкрайните имейли, задръстващи входящата ви поща. Както беше видяно от екипа на Android Police, за някои консуматори на телефони стартира да се популяризира нов бутон за отписване, който прави тъкмо това, което написа на кутията.

Повечето от нас са се абонирали за бюлетини, покупко-продажби или промоции което скоро може да задръсти входящите ни кутии. Намирането на метод за прекъсване на вълната от известия може да бъде мъчно, защото имейлите постоянно затрудняват намирането на тази извънредно значима алтернатива за „ отписване “.

За благополучие, с помощта на тази актуализация от Гугъл цялата тежка работа е свършена вместо вас. Просто отворете известието и ще видите опцията за „ Отписване “ в горната част на екрана.

След това просто докосвате този бутон и Gmail или автоматизирано стопира всички идващи известия, или ви води непосредствено до уеб страницата на подателя, където может...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР