Глутница расови кучета от породите питбул и американско були буквално

...
Глутница расови кучета от породите питбул и американско були буквално
Коментари Харесай

Ужасът в Сотиря: Седем свирепи кучета бойци разкъсали 33-годишния си стопанин Живко за секунди

Глутница расови кучета от породите питбул и американско були безусловно изядоха притежателя си в местността Мочурите край Сливен. 
33-годишният Живко Димитров от село Сотиря умрял за секунди от остра кръвозагуба, откакто бил раздран от зверовете, написа тази заран " Телеграф ", представен от Блиц.

Мъжът бил открит от негов другар, с който имали среща след вечерната разходка на седемте животни. Зверовете били без мотиви и намордници, обикаляли към тялото на притежателя си. Те ръмжали злобно и не допускали никого да приближи.

Приятелят му съумял да се измъкне незасегнат и да потърси помощ. Две от псетата са избягали и се търсят в мощно пресечената околност, а локалните от Сотиря са в стрес. 

Кметът на селото описа, че Живко бил фен на екзотични породи и от няколко години се занимавал с развъждането им, само че не е имало проблем. Според локалните поданици питбулите са употребявани за присъединяване в противозаконни кървави боеве сред свирепи кучета, каквито се провеждат против солидни суми. Живко се открил в фамилното жилище на майка му, която била вдовица.

Имотът е задоволително далечен от последните къщи в селото, което го трансформирало в съвършен за отглеждане на зверовете. Малцина от локалните смеели да надникнат през оградата от боязън, че свирепите животни може да ги изядат. 

Кметът сподели, че Живко се изучил в Сливен, а през последните години работел като телохранител в нощни заведения и нощни клубове по морето. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР