Глутница бездомни кучета са нападнали и нахапали врачанин и болната

...
Глутница бездомни кучета са нападнали и нахапали врачанин и болната
Коментари Харесай

Ужасяващо! Глутница кучета нападнаха и нахапаха врачанин и болната му майка на гробищата /снимки/

Глутница бездомни кучета са нападнали и нахапали врачанин и болната му майка, научи кореспондент на организация BulNews. За кървавия случай описа пострадалият мъж, който още е в потрес от случилото се.
В неделя той и майка му решили да отидат да почетат паметта на татко му, който е заровен в новите гробища на града под Околчица. Двамата седнали на мотора и тръгнали към гробищния парк. На метри от входа обаче били заобиколени от глутница огромни кучета, които незабавно почнали да ги лаят и да оголват заплашително зъби. Те обаче траяли тъй като не се страхували от четириногите и без боязън стигнали до гроба.
След като уважили паметта на близкия си, той и майка му се качили още веднъж на мотора и си тръгнали. На изхода на гробищата още веднъж ги чакали освирепелите кучета, които щом ги видели незабавно хукнали след тях, пробвайки се да ги нахапят.
„ Цяло знамение е, че съумях да овладея мотора и да не се пребием с майка ми. Едвам се отървахме от глутницата, когато майка ми проплака, че едно от кучетата е съумяло да я захапе за крайници. От там непосредствено я закарах в болничното заведение, с цел да й бият ваксина срещу тетанус и да промият и превържат раната “, описа врачанинът.
Мъжът мислел да остави нещата по този начин, само че през вчерашния ден още веднъж му се наложило да отиде до гробищния парк, защото трябвало да приказва с специалисти, които да ремонтират паметника на татко му. Малко преди да пристъпи до каменоделците врачанинът още веднъж попаднал на свирепите животни, които стремително го нападнали и наръфали по крайници.
„ Хората, които работят до гробищата и ремонтират паметниците ми споделиха, че тази година ситуацията с кучетата е ужасяващо. Нападат всеки, който се пробва да влезе или излезе от гробищния парк. Казаха ми, че са подавали сигнали за казуса, само че решение все още няма. Зоозащитници идвали, вземали кучетата, обработвали ги и още веднъж ги пускали на независимост “, добавя нахапаният мъж.
Врачанинът приканва нападателните кучета да се приберат в изолатор, а в последна сметка да се евтаназират.
„ Много обичам животните. Имам куче и котка вкъщи, само че не считам, че такива нападателни кучета би трябвало да се разхождат свободно. Чудя се какво ли щеше да стане в случай че вместо мен и майка ми от там минаваше някоя майка с малко дете “, пита мъжът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР