Глуповитият израз изчегъртване, когато не е обяснен правилно, остава усещането,

...
Глуповитият израз изчегъртване, когато не е обяснен правилно, остава усещането,
Коментари Харесай

Алгафари към Слави: Не си доблестен политик

Глуповитият израз " изчегъртване ", когато не е пояснен вярно, остава чувството, че някой желае да " изчегърта " съвсем седемдесет % от участвалите гласоподаватели на последните избори.

Това написа в профила си политическият пиар Нидал Алгафари. Той прибавя, че това изчегъртване очевидно е ориентирано към съвсем 70% от гласоподавателите на партиите на статуквото.

" Толкова са дейните гласоподаватели на трите систематични партии, наричани " статукво ". Жал ми е, че за следващ път се появяват хора, които мислят, че светът стартира и приключва единствено с тяхната истина. Неприятно е да слушам остарели плочи, че всичко е преди тях е било от неприятно, та по неприятно ", написа още той.

Ето и точните думи на Алгафари, оповестени без редакторска интервенция:

" Приятели,

от няколко дни се сменят, къде вярно, къде не чак толкоз, най-различни служители в страната ни. Логично е. Нова политика да се прави с нови политически кабинети.

Логично е да има викащи " Осанна ", както и неодобряващи протичащото се. Със сигурност има доста неща, които могат да се изпишат и в едната и в другата посока, само че не бих приел за обикновено да се сочи с порицателен пръст на физиката на новоизбраните.

За човек се съди по делата му, съгласно християните и по желанията му, съгласно мюсюлманите. За в този момент слушам и чета за желанията, които са ми странни, само че пък пътят към пъкъла е посипан с положителни планове. Нека забележим и делата им.

Глуповитият израз " изчегъртване ", когато не е пояснен вярно, остава чувството, че някой желае да " изчегърта " съвсем седемдесет % от участвалите гласоподаватели на последните избори. Толкова са дейните гласоподаватели на трите систематични партии, наричани " статукво ".

Жал ми е, че за следващ път се появяват хора, които мислят, че светът стартира и приключва единствено с тяхната истина. Неприятно е да слушам остарели плочи, че всичко е преди тях е било от неприятно, та по неприятно.

Как пък не се откри героичен политик, който да признае и положителното свършено до в този момент и по-късно да уточни несвършеното. Нямам поради единствено последното ръководство, а и предходното и по-предишното.

Всеки нов, застанал на по-първа линия, като очерня напълно предходните, не помни, че самият той не е бил на каторга или крепостен селяндур. Всеки един от новите в ръководството, било той президент, бил министър-председател или министър са хора загладили косъма.

Нямат тип на каторжници или да са с посивели лица на живели в затворнически изолатор. За желанията и делата им на 11-юли ще дадем оценката ни. След това ще потвърдим преценката ни и през ноември. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР