Глупостите на БСП не ми се слушат. Ако има правителство

...
Глупостите на БСП не ми се слушат. Ако има правителство
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Глупостите на БСП не ми се слушатОттук нататък парламент няма - предложихме на БСП два варианта за КЕВР и те отказаха

" Глупостите на Българска социалистическа партия не ми се слушат. Ако има държавно управление има болшинство, надлежно има и управническа стратегия, която да подкрепим. В момента няма държавно управление, няма болшинство, няма договаряния ".

Това съобщи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов пред публицисти откакто Българска социалистическа партия оповестиха, че на следващия ден връщат мандата несбъднат.

" Оттук нататък парламент няма да има ", сподели той.

" На председателски съвет им педложихме вид за началник на КЕВР. Единият - с решение на Народно събрание да оторизиаме някой от членовете на КЕВР за краткотраен ръководител. Вторият вид - ръководителят на Народно събрание изпраща решение до КЕВР, че би трябвало да се извърши решението на Конституционен съд, т.е, по закон би трябвало да е някогашният.

И в двата разновидността по закон нещата можеха да се случат през днешния ден, само че Българска социалистическа партия отхвърлиха ", съобщи Йорданов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР