Глухонямото 17-годишно момче, което полетя от третия етаж на център

...
Глухонямото 17-годишно момче, което полетя от третия етаж на център
Коментари Харесай

Падналото от третия етаж глухонямо момче остава в критично състояние

Глухонямото 17-годишно момче, което полетя от третия етаж на център за деца с увреждания, остава в сериозно положение, научи BulNews.bg. От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца оповестяват, че към момента не са изяснени детайлностите към случая и не се знае дали детето е паднало или е скочило.
Припомняме, че случаят се случи в през вчерашния ден в Роман. 17-годишният Асен Маринов е с черепно-мозъчна контузия и пострадвания на гръдния панер.
"Не е ясно дали той се е надвесил и е паднал, или самодейно е отворил, с цел да скочи ", споделих от Агенцията за обществено подкрепяне в Мездра. "Всичко наподобява на трагичен случай. Самото дете не е показвало, че сходно нещо ще се случи. То не е проявявало принуждение, нито е имало суицидни прояви ".
След случилото се три лечебни заведения в София са отказали да одобряват потърпевшото момче. Причините са били разнообразни - липса на подготвеност за приемане на потърпевш с политравма, липса на свободни кревати и липса на съответен експерт. В момента момчето е настанено за лекуване в плевенската университетска болница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР