Глория се върна много назад във времето, за да обясни

...
Глория се върна много назад във времето, за да обясни
Коментари Харесай

Глория: Едва не умрях заради Симона! Д-р Емилова ме спаси от най-големия ми ад в живота

Глория се върна доста обратно във времето, с цел да изясни по какъв начин се е сдобила със своята изящна фигура. Проблемите й с тежестта са почнали през 1996 година, когато забременява и ражда своята щерка.

Бременността й не е от леките, а раждането е от най-тежките. Без малко да загине, до момента в който ражда дъщеря си Симона, напомня си фолк дивата.

По това време певицата наддала с 25 кг. Затова по-големите на възраст нейни почитатели помнят добре, че на клиповето си Гло се появяваше с едни дълги рокли, които са целели да прикрият месищата й.

„ Завърнах се на сцената 1 година след раждането, само че имах възприятието, че хората към този момент не гледат по този начин положително на мен. Може би тъй като бях станала дебела. ”, спомня си Глория.

Тя се е чувствала непълноценна и изпаднала в следродилна меланхолия. От този пъкъл я измъква доктор Емилова. Диетоложката съумява да я вкара във форма за по-малко от година.

Глория признава също, че в тези години е имала поддръжката на брачна половинка си Илия Загоров. Двамата доста са се обичали, те прекараха дружно към едно десетилетие.

Публична загадка е, че певицата напусна брачна половинка си поради мутрата Георги Илиев, който от съвсем 18 години към този момент не е измежду живите. Говори се, че точно поради него е отслабнала толкоз доста. Между 2003 и 2005 година, когато е връзката им, Глория означи най-слабата си визия.

Инфо: БЛИЦ

Тагове: Глория Симона Загорова Илия Загоров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР