Глория сбъдна поредната си голяма мечта дни преди да празнува

...
Глория сбъдна поредната си голяма мечта дни преди да празнува
Коментари Харесай

Сбъдната мечта: Глория пя с Лепа Брена дни преди да стане на 48

Глория сбъдна следващата си огромна фантазия дни преди да чества 48-мия си рожден ден. Фолк примата пя на една сцена с идола си – сръбската звезда Лепа Брена и не пропусна да показа страстите си и с нея, и с почитателите. Хитовата пайнерка показа фотография с Лепа Брена и изрази възхищението си от нея.

„ Била съм дете, когато се влюбих в песните ѝ! Сега пях с нея на една сцена! Велико прекарване бе за мен! Да си признателен е в основата на моите триумфи, а аз съм признателна за всичко, което ми сервира ориста! ”, показа Глория вълнението си, която блесна с елегантна бяла рокля с висока цепка.

Двете пяха в град Козлодуй на 26 юни, в „ Ботев парк ”. Лепа Брена, която се появи на сцената в къса алена рокля, разгласи изявата си в България дни по-рано във фейсбук, като измежду постовете й бе и видео от емблематичния й концерт на стадион „ Васил Левски ” в София през 1990 година В клипчето е запечтано ефектното идване на Лепа Брена с хеликоптер посред препълнения стадион. Ден след концерта в Козлодуй, сръбската звезда показа видео и от тази своя изява. „ Част от атмосферата от спектакъла в България! Дори дъждът не ни спря! ”, написа Лепа Брена.

Любопитна детайлност е, че концертът на сръбкинята в Козлодуй, както и присъединяване на Глория в събитието, трябваше да се състои през септември предходната година. Заради пандемията от ковид, концертът бе анулиран за 26 юни тази година. Така съответства с персоналния празник на Глория и се трансформира в един от най-запомнящите се дарове за рождения й ден По традиция при започване на лятото, преди да започва натоварената си стратегия с участия, Глория си подари няколко дни почивка в обичаната си Гърция, където има къща. Примата на фолка показа фотоси, за които театралничи с кучето си, и по бански на плажа, разперила ръце. Веднага откакто се завърна, Глория прегърна внучката си, която носи нейното рождено име Галина. „ Благодаря ви от сърце! Благодарим на Бог за нея! ”, написа Глория в отговор на десетки благопожелания към новата фотография с внучка й, писа Уикенд.

В момента Глория е в трескава подготовка за концерта си на 20 юли в Летния спектакъл в Бургас. В него с изключение на с сътрудника си Николай Славеев, с който неотдавна показаха дует, тя ще пее и с щерка си Симона. Младата певица, която роди дребната Галина през февруари, няма самообладание да се върне на сцената. Тя започва театралните си изяви още през май и оттогава не е серпантина да обикаля по участия. В грижите за дребната Галина оказва помощ и таткото Дани, неговите родители и щастливата баба Глория.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР