Глория продължава да живее заедно с младия си любовник Добромир,

...
Глория продължава да живее заедно с младия си любовник Добромир,
Коментари Харесай

Глория прави се*с 2 пъти дневно с младия любовник

Глория продължава да живее дружно с младия си ухажор Добромир, който е с най-малко 15 години по-млад от нея. Певицата постоянно го съпровожда на разнообразни събития и тържества, а през зимата двамата даже отидоха на екзотична почивка в Доминикана.

 

Въпреки честите си кавги и раздели, които са се случвали най-малко 3 пъти до в този момент, Глория е изключително удовлетворена от качествата му в спалнята. Тя е споделяла пред приятелките си, че Добромир е много талантлив и се любува на безкрайния му полов вкус. Те се занимават със секс всеки ден, даже по два пъти - заран и вечер.

 

" Да, не съм сама. Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време, ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Не е толкоз обикновено и елементарно да се стигне до мен. Дадох късмет и в този момент ще забележим какво ще се случи. Няма да му е елементарно! ", показа наскоро Глория в изявление за сръбската телевизия " DMsat ".

 

За Добромир в светските кръгове е известно, че преди години работел като защита и водач на Алисия, а съгласно сплетните е имал любовни романси както с фолк певицата Татяна, по този начин и с Мисис България 2017 Мери Вачева.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Глория Алисия Добромир добри Мери Вачева Мисис България Татяна
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР