Глория продължава да живее под един покрив с младото си

...
Глория продължава да живее под един покрив с младото си
Коментари Харесай

Глория се хвали с младока: Много е надарен, скъсва ме от sex

Глория продължава да живее под един покрив с младото си гадже Добромир, който е с най-малко 15 години по-малък от нея. Певицата постоянно го води на разнообразни мотиви и тържества, а през зимата двамата бяха и на екзотична почивка в Доминикана.

Те постоянно се карат и до момента са се разделяли най-малко 3 пъти, само че все пак певицата била изключително удовлетворена от уменията му в леглото. Тя е признавала пред свои приятелки, че Добри бил много талантлив и се радвал на несломим полов вкус. Правели секс безусловно всеки ден, дори по 2 пъти – заран и вечер.

„ Да, не съм сама. Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време, ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Не е толкоз обикновено и елементарно да се стигне до мен. Дадох късмет и в този момент ще забележим какво ще се случи. Няма да му е елементарно! ”, показа наскоро Глория в изявление за сръбската телевизия „ DMsat ”.

За Добри в светските среди се знае, че преди години е бил защита и водач на Алисия, а съгласно клюката е имал любовни романси с фолкпевицата Татяна, както и с Мисис България 2017 Мери Вачева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР