Глория премина през катарзис с коронавируса, загатна самата тя малко

...
Глория премина през катарзис с коронавируса, загатна самата тя малко
Коментари Харесай

Глория се върна при милионера: С някои хора си простихме и преоткрихме

Глория мина през катарзис с ковид, загатна самата тя малко откакто се прибра у дома след престой във Военномедицинска академия. Примата на фолка насочи благодарности към лекарите, които се грижили за нея, както и към приятелите и сътрудниците й, които били загрижени и й пишели всеки ден, с цел да се поинтересуват по какъв начин се усеща. И около това Глория загатна за разменена амнистия.

Признанието й отприщи вълна от догатки дали е имала поради някоя своя колежка или може би става дума за някогашния й избраник – предприемача Йордан Джермански. Както е известно, двамата бяха много влюбени. Това е и единственият мъж, който Глория показа обществено, откогато преди години се раздели с бащата на порасналата си щерка Симона – композиторът Илия Загоров. Съвсем ненадейно сантименталната идилия завърши с раздяла, като по този начин и не стана ясно каква е повода. Затова феновете на Глория незабавно позволиха, че в изповедта си в инстаграм е визирала точно някогашния си избраник.

„ С някои хора си простихме и преоткрихме! И когато излезеш от бурята, към този момент нищо не е същото! Излизаш преклонен, друг, повече от всеки път човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суетност! Взех си уроците, плаках, видях се толкоз уязвима и дребна! Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за смяна, и продължаваш напред, тъй като животът е прелестен, фамилията ми ме чака и има потребност от мен, както и аз от тях! Не подценявайте вируса, бъдете бдителни! Пожелавам здраве на вас и вашите близки! Думичката „ Благодаря ” през днешния ден ме кара да се усещам щастлива, повече от всеки път! Благодаря и до скоро! ”, показа Глория в инстаграм.

Според осведомени, певицата в действителност се е събрала с атрактивния милионер. Двамата в най-скоро време ще разгласят публично, че още веднъж са двойка, писа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР