Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера.

...
Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера.
Коментари Харесай

Моделката Глория Петкова пилотирала самолет на три бутилки шампанско

Глория Петкова е пила и пилотирала аероплан над Рилските езера. ЕМоделката единствено за секунди поела ръководството от опитния водач. „ Хванах един подобен джойстик, нещо дърпаш, държиш и водачът по едно време: „ Изправи, изправи! ”, и пое към този момент ”, споделяла е моделката, която тази седмица взе участие в предаването „ Черешката на тортата ”.

Да лети над Рилските езера й било фантазия. Сбъднал я брачният партньор й Методи Велинов – варненски предприемач, с който имат щерка Анабел. Изненадата била щедро полята с шампанско и по-късно последвана от предложение за брак в хотелски апартамент, измежду доста рози и на фона на Шопен. Двамата спретнаха сантиментална женитба през лятото на 2018 година С венчавката Глория, която се изявява като актриса, а неотдавна и като певица, изненада всички, защото до преди този момент към момента бе настояща любовната история, с която влезе във „ ВИП Брадър ” през 2016 година В Къщата хубавицата тъгуваше по тогавашния си другар. Покрай присъединяване й в риалитито, се разбра, че за първи път се сгодила, когато била на 16, както и че година преди да влезе във „ ВИП Брадър ” е претърпяла нечовечен побой от гадже.

„ Това радикално ме промени. Част от шока беше да осъзная какъв брой слаба съм в действителност . За експанзията – нямаше никакви признаци. Всичко беше цветя и рози. Въпросната вечер всичко беше прелестно, страшна обич, бяхме на караоке и той ми пееше. И внезапно в границите на две секунди като че ли сподели „ щрак ”, споделяла е Глория. На идващия ден той твърдял, че не помни. Красавицата е казвала, че щяло да й бъде доста по-лесно, в случай че знаела повода. „ Защото продължи извънредно дълго – 3 часа. През които аз не разбирах какво се случва и за какво. Минах през всевъзможни прочувствени положения. Страх, рев, крещене, молене... Мислех разумно до някаква степен и осъзнах, че той няма просто да спре. Започнах да се държа наопаки, да бъда мощна, само че това нищо не промени – в противен случай, направи нещата още по-лоши. Няколко пъти изгубих схващане и по-късно... в действителност не знаеш къде си ”, спомня си ужаса Глория.

Тя съумяла да избяга към 5 сутринта и се обадила на собствен другар. Отишла в дома му и той й дал сериозна доза мента, глог и валериан. Заспала за няколко часа. През това време той се обадил на майка й. Когато Глория отишла в болница, кръвното й било 60 на 40. „ Не знам по какъв начин бях жива. Но вътрешната мощ, желанието за живот и оцеляване са феноменални ”, казвала е хубавицата. Медицинското й досие било 5 страници. „ Все още имам белези по тялото оттогава... А служителят на реда сподели: „ Ако би трябвало да бъда почтен, най-добре си решете казуса персонално, тъй като ние нищо не можем да създадем ”, споделяла е Глория в изявление. Семейството й упорствало да отиде на психолог, само че хубавицата отказвала. Приятелите й били наясно, че даже най-малкият вик я сривал. Отнело й дълго време изобщо да одобри случилото се, било й необичайно, че е част от живота й. Не е виждала насилника си оттогава, само че пък в някакъв миг схванала, че животът му си тече доста добре – млад е, има бизнес.

Глория Петкова наподобява нежна и нежна, само че в себе си има доста мощ, която, казвала е, е от фамилията й: „ В моето семейство дамите постоянно са били извънредно мощни. Семействата им идват от Сърбия и Румъния. Няма да не помни какво ми сподели моята прабаба – запомни едно нещо – в случай че мъж вдигне ръка, режеш ръката! Преживели са ужасяващи неща и са останали мощни. Не вършат взаимни отстъпки. Не бих желала да ги отчайвам. ”

Глория Петкова направи усещане в „ Черешката на тортата ” и със смелостта, с която показва мнението си, както и с откровеността си. Моделката напомни в предаването, че се е сгодила за първи път едвам на 16 години. Предложението било сантиментално и очевидно не било комфортно да откаже. С младежа, който бил по-голям от нея, били от много време дружно. След като споделила „ да ”, родителите им все ги питали по кое време ще е сватбата. Годеникът й също постоянно задавал същия въпрос, а тя постоянно отвръщала, че е по-добре да изчакат малко. Усещала, че е прекомерно дребна за брак. Отлагането траяло известно време, до момента в който най-после не се разделили, писа Уикенд.

Глория е обиколила стилните подиуми в чужбина като модел на организация „ Ивет Фешън ”, а след това бе призната да учи компетентност Мъжка мода в лондонския лицей за дизайн. Само след година желанието й да бъде дизайнер се сблъскало с вълнуваща обич, която тя без съмнение, последвала в Париж. Въпросният мъж я подкрепил да се посвети върху развиването на гения си на художник. В един миг Глория бе увлечена и по музиката, като се изявяваше като диджей, а през днешния ден към този момент е и певица. Тя се изявява още като художник и актриса. Официалният й дебют бе във кино лентата на Иван Черкелов „ Семейни реликви ”, по-късно блесна и във филмите „ Безкрайната градина ” и „ Малко шанс за по-късно ”, както и в сериала „ Денят на бащата ” на Българска национална телевизия.

За брачна половинка на хубавицата не се знае доста. Сред най-любопитните истории с него е тази за това по какъв начин я изненадал с полета над Седемте рилски езера на рождения й ден. „ Събуди ме в леглото с шампанско. Започнахме по този начин деня, закусихме. Бях му загатнала, че желая доста да хвърча над Седемте Рилски езера, тъй като желая да ги видя от горната страна. Понеже никакъв късмет да вървя до там, най-малко да може да ги видя, като хвърча над тях. Вече бяхме на примерно три бутилки шампанско, когато се качихме в самолета ”, споделя хубавицата. Качили се с следващата бутилка шампанско. Моделката седнала начело до водача, а обичаният й зад тях. Когато стигнали рилските езера, водачът я изненадал с предлагането да поеме ръководството. По-късно, хубавицата и обичаният й отишли в хотелски апартамент. Всички мебели били изнесени от жилището, имало единствено две, охолно украсени, маси. „ Трябваше да избера дали желая да вечерям вътре или на терасата. Аз избрах на открито. Имаше рози по земята, свиреше Шопен... ”, споделяла е Глория за сантименталната атмосфера, в която мъжът й предложил брак.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР