Глория опроверга твърдение, според което тя е получила покана да

...
Глория опроверга твърдение, според което тя е получила покана да
Коментари Харесай

Ще отиде ли Глория в “Гласът на България

Глория опроверга изказване, съгласно което тя е получила покана да заеме мястото на Галена като треньор в “Гласът на България ”. В публикацията се споделя още, че от обкръжението на Глория отхвърлят да разясняват водят ли се договаряния с нея, само че макар натоварения си график, най-вероятно тя ще го направи.

“На този стадий не съм получавала покана от “Гласът на България “ – съобщи изрично примата на фолка, с което постави завършек на спекулациите, които се тиражират в общественото пространство.

Въпреки отговора, почитателите на певицата не стопират да разясняват развълнувано, че това би бил добър избор от страна на уредниците на музикалното риалити и дават своите причини, като някои от тях пишат:

“Ще бъде доста добре да имаме дипломиран наставник за оценяване на гласови качества и отличаващо се въздействие… Тя е точното попадение за оценка, а и ще наподобява доста добре на екран! ”,  “Ще бъде прелестно, в случай че одобри. Тя е страхотна певица ”, “Глория вече е била жури в предаване, ще бъде прелестно, в случай че я поканят и тук! Здраве и шанс! ”

Припомняме, че незабавно след края на предходния сезон на “Гласът на България ” Галена разгласи, че сама поставя завършек на присъединяване си като наставник и благодари на целия екип и на сътрудниците си за взаимната работа в шоуто.

“Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, по тази причина е време за идващия огромен план. #ОтборГалена вечно ще остане в сърцето ми! ” – показа тя при започване на декември 2022 година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР